Лайм

10 ідей ніжного манікюру на короткі нігті: які кольори та малюнки в моді

Спробуйте прикрасити сірі будні креативним дизайном

Кожна дівчина влітку хоче виглядати привабливо та жіночно. І якщо ви вже пробували робити оригінальний магнітний манікюр під назвою "котяче око", цього разу урізноманітніть свої образи нейл-артом у ніжних тонах. theLime ділиться сміливими ідеями для коротких нігтів.

Багато модниць віддають перевагу напівпрозорому покриттю на нігтях, яке гарно виглядає як на коротких, так і на довгих нігтях. Такий дизайн можна доповнити дрібним розсипом блискіток біля основи нігтя на одному або кількох пальцях.

Фото: instagram.com/nails_space3

Ще один варіант - поєднати в одному манікюрі два відтінки ніжно-рожевого або світло-фіолетового, а декілька пальців покрити прозорим лаком і зробити на них незвичний дизайн з імітацією тваринного принта.

Фото: instagram.com/maximum_krasoty

Ще один стильний дизайн на короткі нігті: нігті на одній руці покриваємо білим або молочним відтінком, а на другій - прозорим. Їх можна прикрасити листяним або квітковим візерунком за допомогою стемпінгу або малюнка.

Фото: instagram.com/kobalm_nails

Ще один варіант ніжного манікюру – у сіро-блакитних пастельних відтінках. Доповнити його можна оригінальним французьким манікюром на одному нігті, хвилястими лініями або абстрактним малюнком на іншому. Ще один спосіб виділитися – намалювати серце та розфарбувати його жовто-блакитними патріотичними кольорами.

Фото: instagram.com/nails_space3

Якщо ви любите мінімалізм, але все ж таки хочете урізноманітнити однотонне покриття, вибирайте ніжно-жовтий відтінок. На одному нігті зробіть мазок синім – так вийде оригінальний манікюр у патріотичній гамі.

Фото: instagram.com/ksenia_kolodka

Ще один сміливий варіант – градієнтний манікюр на коротких нігтях. Виберіть 2-3 контрастні відтінки і скомбінуйте їх по-різному на кожному нігті, зробивши плавний перехід від одного кольору до іншого. Доповнити такий дизайн можна написами.

Фото: instagram.com/ali_nail_master

Також на коротких нігтях гарно виглядатиме хвилястий манікюр. Комбінуючи різні кольори, ви отримаєте оригінальний візерунок на кожному пальці – з таким манікюром вас точно помітять у компанії чи на світському заході.

Фото: instagram.com/romanchenko.nails

Ще один стильний, але водночас ніжний відтінок на літо – лавандово-ліловий. Ви можете залишити однотонне покриття або урізноманітнити його дизайном у вигляді точок або сердець біля основи нігтів, зроблених білим гель-лаком.

Фото: instagram.com/nastya_nails_orel

Також можна покрити нігті насиченим синім кольором, а один із них залишити прозорим. Доповнити такий дизайн можна чорним стемпінгом – тобто перенесенням на ніготь за допомогою штампу малюнка з трафарету. Для створення ніжного образу вибирайте квіткові візерунки, які можна додатково розфарбувати, а також матовий топ.

Фото: instagram.com/soul_nailstudio55

Ще один варіант ніжного манікюру – у молочно-блакитній пастельній гамі. Урізноманітнити його можна наклейками у вигляді квітки та метелика, а також дизайном із різнокольоровою фольгою.

Фото: instagram.com/studio_by_skavronska

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як сплести вінок на Івана Купала, щоб залучити кохання і удачу: обирайте правильні квіти

24 червня відзначають свято Івана Купала - розповідаємо, як сплести купальський вінок і які квіти в ньому мають бути

Кохання розіб’є серце: ці три знаки Зодіаку чекає болісне розчарування

Астрологи склали любовний гороскоп на кінець червня для Лева, Терезів і Водоліїв - зірки віщують їм розчарування і розрив стосунків

Що приготувати з порічок, але не варення: рецепти смачних соусів до м’яса

Порічки - чудова літня ягода, з якої можна приготувати не тільки варення і желе, а смачні соуси до м'яса. пропонуємо перевірені рецепти