Лайм

Які куртки в моді цієї осені: топ-5 фасонів, до яких варто придивитися

Трендові моделі верхнього одягу на теплу та прохолодну осінь

У вересні багатьом жінкам доводиться оновлювати осінній гардероб, ключовим елементом якого є куртка. Вибираючи цей предмет одягу, орієнтуватися слід передусім на погоду та умови, в яких ви її носитимете. Благо, восени-2022 в моді куртки різних фасонів, починаючи від виключно практичних вологозахисних анораків і закінчуючи елегантними вкороченими тренчами.

theLime підібрав 5 найстильніших осінніх курток, які допоможуть вам визначитися з вибором.

Укорочений тренч

Плащі тренч (тренчкоти) - класичний, тому завжди актуальний варіант верхнього одягу, який ви можете носити теплою осінню. Цього сезону придивіться до укорочених моделей, які добре поєднуються як з базовими речами (футболками та джинсами), так і з більш ошатними (сукнями, блузами та брюками). Серед актуальних кольорів – хакі, пісочний, відтінки коричневого.

Фото: https://www.instagram.com/aida.bdji/

Фото: https://www.instagram.com/aida.bdji/

Куртка-бомбер

Бомбер – наймодніша куртка осені 2022 року. Колись такий верхній одяг носили пілоти американської армії, але тепер він став атрибутом кежуал-стилю, популярним серед чоловіків і жінок. Цього сезону в тренді будуть бомбери з різних матеріалів - плащівки, замші, грубої шкіри.

Фото: https://www.instagram.com/gabrielegz/

Фото: BDG

Фото: https://www.instagram.com/amaka.hamelijnck/

Куртка зі штучного хутра

Від натурального хутра у своїх колекціях вже відмовилися багато світових брендів, а ось штучні матеріали під хутро активно тиражуються і стають трендовими. Так, восени-2022 зверніть увагу на короткі або подовжені куртки зі штучного хутра, під овчину або з оздобленням.

Фото: ABERCROMBIE & FITCH

Фото: H&M

Анорак

Анорак чи парку звично вважають зимовим одягом, але осінні моделі з вітро- та вологозахисних матеріалів – чудовий вибір для прохолодної дощової осені. У 2022 році в тренді анораки без застібок та з капюшоном яскравих кольорів.

Фото: Lacoste

Фото: Dior

Стьобана куртка

Відносини дизайнерів зі стьобаними куртками із сезону в сезон коливаються від любові до ненависті, і цієї осені настав час потепління. Сміливо вибирайте стьобані куртки та пуховики, які не підведуть холодної осені. У фаворі оверсайз, яскраві кольори та незвичайні принти.

Фото: https://www.instagram.com/monikh

Фото: J.CREW

Дивіться також на theLime, як виглядають наймодніші пальта 2022 року і з чим їх носити.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Картопляні лушпайки – чудове добриво для смородини: як і коли його використовувати

Які корисні речовини містить у собі картопляне лушпиння, а також як його можна використовувати для удобрення кущів смородини

Як приготувати смачну паску на сирному тісті: швидкий рецепт на Великдень

Як у домашніх умовах спекти швидку паску на сирному тісті, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких на Великдень

З Вербною неділею: красиві і душевні привітання зі святом своїми словами

Як красиво своїми совами привітати близьких із Вербною неділею 28 квітня – привітання зі святом у прозі