Лайм

Які кольори візуально роблять жінку молодшою: 4 поради від стиліста

Експертка з кольору Кейт Сміт назвала відтінки, до яких варто придивитися

Щоб мати гарний вигляд у будь-якому віці, зовсім не обов'язково ганятися за трендами. Набагато важливіше грамотно підбирати кольори та фасони речей, які будуть підходити саме вам. Раніше ми писали, який колір додає віку і підкреслює втому, а тепер ділимося поглядом стиліста на відтінки, що "омолоджують".

Кейт Сміт - дизайнерка і консультантка з кольору Sensational Colour, яка знає все про колірні тенденції та значення. Вона назвала виданню Who What Wear 4 кольори, які візуально роблять жінку молодшою.

Бірюзовий

"Бірюзовий – це колір, що надає сяйва будь-якому відтінку шкіри. Існує безліч варіацій цього кольору, більш блактині або зеленіші. Якщо у вас світліший відтінок шкіри, знайдіть ідеальний бірюзовий колір, перевернувши руку і глянувши на вени на зап'ясті. Якщо вони виглядають голубішими або зеленішими, знайдіть відтінок бірюзи, який ближче до цього кольору. Якщо у вас середній або темний тон шкіри, майже будь-який бірюзовий відтінок середнього тону чудово виглядатиме", - говорить експерт.

Меган Маркл Фото: Getty Images

Кейт Міддлтон Фото: Getty Images

Джуліанна Мур Фото: Getty Images

Червоний та яскраво-рожевий

"Подумайте про насичений пурпуровий, кольори від фуксії до малинового. Боїтеся міняти пастельно-рожевий на глибший відтінок? Все, що вам потрібно зробити, це подивитися на фотографії Хілларі Клінтон у цьому кольорі, порівняно з будь-яким іншим кольором, який вона носила під час передвиборчої кампанії 2016 року. Як тільки ви побачите, наскільки молодшою вона виглядає, ви теж захочете знайти свій найкращий червоний", — радить Кейт Сміт.

Хілларі Клінтон Фото: Getty Images

Мей Маск Фото: https://www.instagram.com/mayemusk/

Мей Маск Фото: https://www.instagram.com/mayemusk/

Новий "чорний"

"Чорний колір занадто різкий у порівнянні з більш м'якими тонами зрілої шкіри. Він може зробити тонкі лінії, зморшки та кола під очима темнішими. Якщо чорний колір був вашим улюбленим, вам може бути важко відмовитися від нього. Будьте готові замінити його вугільно-сірий, темно-синій або інший глибокий колір. Можливо, ви просто виявите, наскільки більш вдалим є ваш "новий чорний", ніж той, який ви носили раніше", - пропонує експертка.

Фото: Getty Images

Фото: https://www.instagram.com/cateblanchett_officiall/

Фото: Getty Images

Фото: https://www.instagram.com/mayemusk/

Світло блакитний

"Ще один колір, який пасує більшості жінок, - світло-блакитний з відтінком лілового або фіолетового. Колір волосся і шкіри з віком стає холоднішим, а відтінок на синій основі, часто званий барвінковим, чудово "працює" незалежно від того, де тон вашої шкіри знаходиться в діапазоні між теплим та холодним", - каже Кейт Сміт.

Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Читайте також, які 7 модних помилок візуально додають жінці віку.

Раніше ми розповідали, як виглядають наймодніші светри 2022 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Одержимі чистотою і порядком: астрологи назвали головних чистюль Зодіаку

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які найбільше люблять порядок і чистоту в домі - Діва, Терези, Козеріг, Скорпіон

Ідеальне поєднання: рецепт сирників із солодких сирків з банановою начинкою

Як у домашніх умовах приготувати апетитні сирники без цукру та з бананом усередині, щоб побалувати себе та своїх близьких

Коли і як часто треба поливати рослини на городі: поради городникам

Чому досвідчені дачники радять поливати рослини рідше, але більшою кількістю води, ніж часто, але трохи, а також коли це робити