Лайм

Які брови вважають модними у 2022 році: топ-5 трендів з фото

Надихніться свіжими ідеями

За останні кілька сезонів брови із чогось ледь помітного стали мало не головним елементом образу. Адже зробивши їх такого кольору та форми як бажаєте, вдається миттєво змінити зовнішність, погляд та стиль в цілому. Ми вже розповіли, як правильно малювати брови олівцем та тінями, а цього разу поділимося, які брови вважають модними в 2022-му році.

Природна форма та колір

Тренд, який продовжує підкорювати модниць. Адже немає нічого кращого за природні форму, колір та напрямок росту брів. Головна ідея тут в тому, що м’яко, ледь помітно підкреслити природні особливості.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Знебарвлені брови або повністю вибілені

Навіть у такому випадку брови виглядають природно, хоч і привертають до себе більше уваги. Висвітлені брови - це тренд не на кожен день, а для особливих подій. Беріть його на замітку, коли хочеться виділятися з натовпу.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Скаус

Це широкі брови природної форми. Їх можна навіть назвати грубими та неакуратними. Для такої форми характерні більш прямі лінії без занадто явних ліній чи вигинів.

Фото: Pinterest

Густі брови

Якщо раніше жінки мріяли про тоненькі брови-ниточки, то тепер ситуація протилежна. В моді – густота, через яку популярною стала така б’юті-послуга як нарощування брів.

Фото: Pinterest

Ламіновані брови

За допомогою процедури ламінування можна підняти волоски уверх, зробити брови візуально густішими та придати їм чіткої форми. А для тих, хто має тонкі та рідкі брівки, ламінування стане справжньою знахідкою.

Фото: Pinterest

  • Також подивіться, які жіночі стрижки зараз в моді. Детальніше про 5 ідей на волосся різної довжини ми написали у цьому матеріалі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня

Рецепт для тих, хто не хоче возитися з тістом: як готувати паску в хлібопічці

Як приготувати швидку паску на Великдень-2024 без замішування тіста - простий спосіб у хлібопічці