Лайм

Як красиво носити берет цієї осені: 7 стильних ідей і трендових образів

Цей головний убір – втілення французького шику

Берет – класичний жіночий головний убір, і восени 2022 року він не втрачає своєї актуальності. Розповідаємо, як носити берет, щоб надати образу французького шику, але не виглядати надто химерно.

Берет на потилиці

Берет носять на потилиці так, щоб нижня його частина торкалася основи шиї. Для цього стилю носіння одягніть берет на голову так, щоб гумка розташовувалась прямо на лінії росту волосся, потім повільно розтягніть задню частину, поки вона не опиниться на потилиці. Закріпіть берет невидимками або прозорими заколками.

Фото: Getty Images

Класичний стиль

Берет на маківці з невеликим нахилом – це класичний французький стиль його носіння. Просто надягніть головний убір трохи вище середини чола, щоб обідок знаходився на 2,5 см за вухами. Обережно потягніть тканину берета убік, доки не досягнете гарного нахилу.

Серіал "Емілі у Парижі" Фото: Netflix

Без нахилу

Надягніть берет так, щоб обідок був як мінімум на 3 см вище лінії брів. Підігніть поля берета, щоб він став пласким і щільніше прилягав до голови. Щоб надати берету пишного вигляду, розправте поля, надягніть його на вуха і злегка потягніть вгору.

Фото: Getty Images

Поради щодо носіння берета

1. Експериментуйте з тканинами. Спробуйте різні фасони та види беретів. Вовняний берет, фетровий берет або шкіряний берет додадуть вашому образу особливого шику.

Фото: https://www.instagram.com/theserenagoh/

2. Використовуйте модні тенденції. Поєднуйте класичний берет з такими зухвалими речами, як шкіряна куртка або грубі черевики на шнурівці, щоб створити більш сучасний образ у вуличному стилі. Носіння берета з повсякденним одягом, такий як джинси, кросівки або комбінезони, також створить більш сучасний та еклектичний вигляд.

Фото: Getty Images

3. Одягніть пальто. Світло-коричневе пальто та контрастний берет – чудовий вибір, якщо ви хочете створити модний ансамбль у французькому стилі.

Фото: Getty Images

4. Розпустіть волосся. При носінні берета віддавайте перевагу більш природним зачіскам. Щоб закріпити берет на голові, носіть його з розпущеним волоссям.

Фото: https://www.instagram.com/maralafontan/

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Постійно доводять свою думку: астрологи назвали головних сперечальників Зодіаку

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку сперечаються в будь-якій ситуації – Овни, Леви, Стрільці

У боротьбі зі шкідниками квітів допомагає чистотіл: як його використовувати

Як приготувати настої зі свіжовикопаного чи висушеного чистотілу, а також як їх застосовувати для боротьби з комахами-шкідниками  

Як приготувати справжні американські панкейки на кефірі, щоб вийшли пишними та ніжними: рецепт

Щоб панкейки вийшли м'якими та пишними, готувати їх потрібно не на молоці, а на кефірі - рецепт популярних американських млинців