Лайм

З чим носити довге пальто цієї осені: 5 стильних комбінацій, які легко повторити

Комфорт – головний тренд 2022 року

Восени 2022 року в моді довгі пальта з альпаки, натуральної чи штучної шкіри, овчини та штучного хутра. Такі фасони досить універсальні та добре поєднуються з речами будь-якого стилю. theLime підібрав 5 актуальних поєднань, які особливо подобаються модницям.

Пальто з масивним шарфом

Широкий і довгий шарф контрастного кольору не лише зігріє вас у холодну погоду, а й стане стильним доповненням осіннього образу. Не варто морочитися і зав'язувати його складними вузлами: головне цієї осені - комфорт і свобода самовираження, а не манірність і охайність.

Фото: https://www.instagram.com/_jessicaskye/

Пальто з бейсболкою

Колись пальто вважалося елементом класичного стилю, але зараз його носять навіть зі спортивними костюмами. Бейсболка теж вийшла за рамки спортивного та туристичного одягу, і цієї осені складе з довгим пальто чудовий модний дует.

Фото: https://www.instagram.com/_jessicaskye/

Пальто з широкими брюками та кросівками

Широкі штани вже котрий сезон залишаються на піку популярності, і восени 2022 року фешн-інфлюєнсери люблять поєднувати їх із кросівками. Така комбінація чудово виглядає з довгими пальтами. Головне – не переборщити з оверсайзом та врівноважити пропорції фігури. Зробити це можна, підкресливши талію або тонкі зап'ястя.

Фото: https://www.instagram.com/anoukyve/

Светр поверх пальто

Цей тренд - не просто оригінальне, але й дуже практичне поєднання речей. Пов'язавши светр поверх пальта, ви позбавитеся необхідності носити шарф. А якщо мінлива осіння погода "нагородить" холодним вітром, светр завжди можна вдягнути традиційним способом - під верхній одяг.

Фото: https://www.instagram.com/anoukyve/

Довге пальто з джинсами

Довге пальто та джинси – базові елементи гардеробу, які чудово поєднуються між собою. З пальто оверсайз добре виглядають як трендові палаццо, так і акуратні джинси прямого крою або скінни.

Фото: https://www.instagram.com/anoukyve

‚ історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Коли викопувати часник і що зробити, щоб він довше зберігався

Коли викопувати часник, що робити з ним після збирання врожаю, коли і як обрізати стебла – поради городникам

Почнеться біла смуга: ці три знаки Зодіаку чекає щасливий період після Молодика у липні

Молодик 6 липня принесе оновлення і відкриє нову сторінку у житті трьох знаків Зодіаку - Лев, Водолій, Стрілець будуть щасливі

Подушка з морозилки і ментоловий чай: п’ять лайфхаків, що допоможуть заснути у спеку

У літню спеку не завжди вдається швидко заснути вночі, однак є лайфхаки, які допоможуть швидко охолодити кімнату навіть без світла