Лайм

Які кольори візуально роблять жінку стрункішою: топ-5 вдалих варіантів

Корисні поради щодо створення стильного та гармонійного образу

Щоб виглядати стильно та привабливо, зовсім не обов'язково купувати дорогі речі. Набагато важливіше знати, що вам личить і як підкреслити переваги зовнішності та фігури. Раніше ми розповідали, які кольори візуально роблять жінку молодшою, а тепер ділимося порадами щодо підбору вбрання, яке робить нас стрункішими.

Монохромний образ

Монолук - це монохромний образ, в якому всі речі мають однаковий колір або належать до однієї палітри з мінімальною різницею відтінків. Це елегантне рішення для жінок, які хочуть створити ілюзію стрункішої фігури. Так, гарним варіантом будуть широкі штани з високою талією, жакет або кардиган на ґудзиках, футболка чи сорочка в тон.

Фото: https://www.instagram.com/stylemecurvy/

Фото: https://www.instagram.com/stylemecurvy/

Чорний - безпрограшний варіант

Чорний – універсальний колір стрункості, незалежно від кольору вашої шкіри, розміру чи форми тіла. Тим не менш, є способи отримати максимальну користь від чорного одягу. Не купуйте безформну чорну блузку чи сукню, щоб повністю приховати фігуру. Вибирайте силуети, які роблять акцент на ваших виграшних рисах. Штани з високою талією зроблять ноги візуально довшими, а спідниця або сукня трапецієподібної форми - чудовий вибір для жінок з широкими стегнами.

Фото: https://www.instagram.com/isabellecoheen/

Фото: https://www.instagram.com/stylemecurvy/

Відтінки дорогоцінного каміння

Якщо вам не подобається чорний, інші глибокі відтінки чудово впораються з маскуванням проблемних місць. Зверніть увагу на кольори дорогоцінного каміння - бордовий, баклажаново-фіолетовий, темно-зелений, темно-синій та шоколадно-коричневий. Ці відтінки можуть бути навіть кращими, ніж чорний, оскільки вони дозволяють легко включати в образ більш нейтральні елементи, не створюючи різкого контрасту.

Фото: https://www.instagram.com/stylemecurvy/

Фото: https://www.instagram.com/musingsofacurvylady/

Додайте яскравий колір

Щоб виглядати стрункішою, зовсім не обов'язково використовувати тільки темні кольори. Більш того, яскраві та теплі акценти в образі – найкращий спосіб привернути увагу до ваших улюблених рис. Яскраве кольє приверне увагу до красивого декольте, а пара яскравих штанів підкреслять довгі ноги. Якщо ви почуваєтеся комфортніше в одязі стриманих відтінків, додайте кольори в аксесуарах - сумці або парі яскравих черевиків.

Фото: https://www.instagram.com/stylemecurvy/

Фото: https://www.instagram.com/stylemecurvy/

Вертикальні смуги та тканина в рубчик

Напевно, ви чули, що вертикальні смужки — чудовий вибір для більш витонченого силуету. Смуги подовжують фігуру і створюють ілюзію стрункості. Але смугасті речі – не єдиний спосіб створити цю ілюзію. Одяг у рубчик також створює цей ефект, спрямовуючи погляд вгору і вниз, а не впоперек фігури.

Фото: https://www.instagram.com/stylemecurvy/

: https://www.instagram.com/stylemecurvy/

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Коли викопувати часник і що зробити, щоб він довше зберігався

Коли викопувати часник, що робити з ним після збирання врожаю, коли і як обрізати стебла – поради городникам

Почнеться біла смуга: ці три знаки Зодіаку чекає щасливий період після Молодика у липні

Молодик 6 липня принесе оновлення і відкриє нову сторінку у житті трьох знаків Зодіаку - Лев, Водолій, Стрілець будуть щасливі

Подушка з морозилки і ментоловий чай: п’ять лайфхаків, що допоможуть заснути у спеку

У літню спеку не завжди вдається швидко заснути вночі, однак є лайфхаки, які допоможуть швидко охолодити кімнату навіть без світла