Лайм

Як виглядають наймодніші високі чоботи на осінь: топ-4 трендові моделі

Запасайтесь модним натхненням

Взуття з хутряним оздобленням, на плоскій та низькій підошві або танкетці - абсолютні антитренди 2022 року. Цієї осені такі моделі краще не купувати, а замість них холодну погоду можна зустріти в трендових високих чоботях, підібравши для себе найзручніший варіант.

Чоботи до коліна

Класичні чоботи до коліна знову в моді, незалежно від того, надаєте ви перевагу зручній невисокій підошві або ж тонким підборам в стилі 90-х. Але врахуйте, що найкращий спосіб носити високі чоботи у 2022 році — зі спідницями чи сукнями за коліно, а не з легінсами чи вузькими джинсами.

Фото: https://www.instagram.com/madeleine_fashion/

Фото: https://www.instagram.com/anoukyve

Ковбойські чоботи

Цей яскравий стиль залишається у тренді вже кілька років і не збирається "на пенсію" найближчим часом. Актуальними будуть як яскраві ковбойські чоботи з кольоровими блоками та вишивкою, так і класичні моделі чорного або коричневого кольору.

Фото: https://www.instagram.com/streetstyleshooters/

Фото: https://www.instagram.com/lenafarl/

Чоботи з широкою халявою та гармошки

Чоботи-гармошки з широкою халявою - один із трендів 1970-х, який у 2022 році знову став актуальним. Таке взуття підійде під різний одяг, починаючи від зручних джинсів і закінчуючи довгими жіночними сукнями.

Фото: https://www.instagram.com/streetstyleshooters/

Фото: https://www.instagram.com/rosiehw/

Чоботи-панчохи

Високі чоботи-панчохи візуально подовжують ноги і бездоганно виглядають зі спідницями та сукнями. У тренді будуть як шкіряні ботфорти, так і текстильні, що облягають гомілку як друга шкіра.

Фото: https://www.instagram.com/rosiehw/

Фото: https://www.instagram.com/rosiehw/

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя  

Готуємо мариновані печериці, які будуть смачніші за магазинні: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати мариновані печериці зі спеціями, щоб урізноманітнити меню своєї родини смачною закускою

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії