Лайм

Топ-5 ідей костюмів на Хелловін для дітей та підлітків, на які не треба витрачатися

Оберіть найкращий варіант і додайте свої деталі до образу

Хелловін (або ж Гелловін) святкується в ніч проти 1 листопада. У ХІХ ст. стала популярною думка, що це свято має язичницькі корені, зокрема існує твердження про походження його від шотландського Саваня. Однак останні дослідження спростовують це припущення. Найгучніше Хелловін відзначається у США, Канаді, Ірландії та Великій Британії, але в Україні теж є доволі популярним, особливо серед дітей та підлітків. Про те, як зробити своїй дитині костюм без зайвих витрат та хлопіт – читайте в цьому матеріалі.

Венсді Адамс

Бліда, чорнява дівчинка із двома довгими косичками, яка любить все похмуре і пов'язане зі смертю. Зазвичай вона одягнена в сувору сіру сукню з білим коміром, що нагадує шкільну форму. Рідко посміхається. В пілотному епізоді серіалу згадується, що їй 6 років.

Для створення образу Венсді знадобиться не так багато: чорна або сіра сукня, чорні черевики, такого ж кольору колготи, трохи фарби для гриму, зачіска.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Посіпаки

Маленькі жовті помічники лиходіїв, які стали одними з головних героїв американської анімаційної комедії з однойменною назвою (англійською "Minions"). Вони еволюціонували з одноклітинних організмів у істот, що переслідують одну мету: служити найамбітнішим злочинцям.

Щоб повторити образ маленьких вигаданих створінь, знадобиться джинсовий одяг, жовта фарба, окуляри незвичайної форми та головний убір жовтого кольору (підійде і звичайна шапка).

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Читайте також: як розіграти друзів на Хелловін: 5 ідей для ненудної вечірки.

Мігель із мультфільма "Коко"

За сюжетом 12-річний хлопчик хоче возз'єднати живих та мертвих членів своєї родини. Його образ складається з спортивного одягу, єдина деталь, яук потрібно додати – яскравий грим в чорно-білих кольорах.

Фото: Pinterest

Привид

Зробити костюм примари нескладно, однак доведеться зіпсувати біле простирадло. Для виготовлення костюму складіть простирадло посередині і зробіть розрізи для очей і рота. Навколо розрізів фломастером намалюйте контур очей і посмішку. По краях простирадла зробіть трикутні візерунки.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Маленька відьмочка

Для костюма відьми вам знадобиться капелюх з картону, який можна зробити своїми руками. Наступні незамінні елементи: мітла, яку можна змайструвати з довгої палиці, віника і скотчу, чорна сукня і розтріпане волосся.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що має бути на святковому столі на Великдень, а що ставити не можна: список страв і напоїв

Які страви обов'язково мають бути на святковому столі на Великдень, а які страви та напої не варто на нього ставити і чому  

Якщо не встигли спекти паску: найпростіший рецепт крафіна, який можна приготувати до свята

Як у домашніх умовах приготувати незвичайну паску-крафін на дріжджовому тісті, щоб здивувати гостей та побалувати близьких на Великдень 

Чи можна пекти паски у Страсну п'ятницю: народні традиції і що говорить церква

Чому паски можна пекти у Страсну п'ятницю, яка у 2024 році випадає на 3 травня, а також що ще обов'язково потрібно зробити в цей день