Лайм

Топ-4 модні фасони джинсів, які найбільше пасують жінкам після 50 років

Які моделі вибрати, щоб виглядати елегантно та стильно

Джинси займають лідируюче місце у базовому гардеробі. Штани з деніму здатні прикрасити як юну дівчину, так й зрілу жінку. Головне - не забувати враховувати особливості фігури та елегантність віку. Які фасони джинсів підходять жінкам після 50 – далі у матеріалі.

Вузькі прямі джинси з високою посадкою

Ця модель більш вузька, аніж джинси прямого крою, але вільніша за скінні. Еріка Болл, професійний стиліст та творець Erica Ball Style, рекомендує жінкам після 50 вибирати такий фасон у вкороченому варіанті.

Фото: FRAME

Джинси кльош

Якщо вам стукнуло 50, це не означає, що потрібно відмовлятися від трендових моделей, зокрема джинсів кльош. Більш того, цей фасон чудово підходить жінкам з фігурою "груша" - це коли нижня частина тіла ширша за верхню. Європейський модний стиліст та засновник Filoso Fashion Ірина Федорчак радить носити джинси розкльошені до низу з високою посадкою, щоб приховати живіт та підкреслити фігуру пісочного годинника.

Фото: Madewell

З кросівками та підборами: як українські зірки носять джинси кльош.

Джинси-буткат

Джинси Boot-cut отримали свою назву завдяки прямому силуету, який легко надівається на ботильйони. Ви також можете носити їх, заправивши в чоботи до колін або ботфорти. "Джинси прямого крою або буткат витягнуть силует, не підкреслюючи проблемні зони", - каже Федорчак.

Доповніть свій образ розкльошеною тунікою, топом з V-подібним вирізом або вільною сорочкою на ґудзиках із французькою застібкою.

Фото: Levi's

Джинси-бойфренди

Запозичені у чоловіків джинси оверсайз - найкращий варіант для жінок старше 50 років. Тренер по стилю Кім Хенчер каже, що така модель виглядає вишукано і чудово поєднується з блейзером, блузкою та каблуками або футболкою з принтом та зручними кросівками.

Фото: Gap

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У боротьбі зі шкідниками квітів допомагає чистотіл: як його використовувати

Як приготувати настої зі свіжовикопаного чи висушеного чистотілу, а також як їх застосовувати для боротьби з комахами-шкідниками  

Як приготувати справжні американські панкейки на кефірі, щоб вийшли пишними та ніжними: рецепт

Щоб панкейки вийшли м'якими та пишними, готувати їх потрібно не на молоці, а на кефірі - рецепт популярних американських млинців

Як стилізувати шорти, щоб образи не здавалися застарілими: 7 нових способів

Які моделі жіночих шортів придивитися на літо 2024 року, а також з яким взуттям та одягом їх поєднувати, щоб виглядати стильно