Лайм

З кросівками та каблуком: як українські зірки носять наймодніші штани 2022 року

Надихніться трендовими ідеями

Штани-кльош - один із наймодніших фасонів цієї осені, і це зовсім не дивно, адже їх можна легко поєднати з більшою частиною гардеробу. Як комбінувати їх з різними елементами одягу та взуттям, розглянемо на прикладі українських знаменитостей. Настя Каменських, Анна Богдан, Христина Решетник та Христина Горняк демонструють, як носити модну річ. Однак спочатку давайте дізнаємось історію походження штанів кльош та розглянемо їх найпопулярніші моделі.

Фото: Pinterest

Трішки історії

Все почалося 1810 року на американському флоті, адже цей елемент одягу став невід’ємною частиною гардеробу моряків. Широка модель брюк давала можливість під час раптового занурення у воду швидко скинути одяг та виплисти з води.

Читайте також, які фасони джинсів не варто носити у 2022 році.

Що стосується назви, то вона має французьке походження "cloche", що означає дзвін. У кінці 1960-х розкльошені джинси стали надзвичайно популярними серед молоді, особливо їх полюбляли носити хіпі. Модель цих штанів була популярною як серед жінок, так і серед чоловіків.

До кінця 1970-х років розмальовані квітами та символічними знаками брюки кльош вважались справжнім символом стилю. Такі легендарні зірки як Елвіс Преслі, група The Beatles, ABBA, Queen та Rolling Stone активно поширювали цей фасон, виступаючи на своїх концертах у штанах такого крою.

Фото: Pinterest

Популярні моделі

Класичний кльош від коліна виглядає досить просто: брюки з талією середньої висоти, обтислі на стегнах і злегка розширені в колінах. У них стандартна для брюк довжина, тому вони поєднуються з взуттям на високих підборах.

Існують і інші цікаві фасони розкльошених від коліна штанів:

  • скошені моделі мають більш коротку довжину і асиметричні штанини;
  • укорочені спереду, в яких асиметрія виражається по-іншому - ззаду штанини стандартної довжини, а спереду - сантиметрів на 10 коротше;
  • з воланами в нижній частині;
  • з розрізом, що починається, як і кльош, в районі коліна.

Дізнайтесь, які жіночі штани вийшли з моди: 6 антитрендів, які не варто носити у 2022 році.

Настя Каменських обрала чорні штани-кльош, які вдало поєднала з косухою та білим взуттям на масивній підошві.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений NK Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Анна Богдан продемонструвала більш класичний образ. Вона одягнула чорні брюки фасону кльош та скомбінувала їх з подовженим піджаком такого ж кольору та білою футболкою. Завершували вбрання маленька сумочка, взуття на підборах та об'ємні аксесуари.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Анна Богдан Холостяк 11 (@hannastorozhuk)

Христина Решетник, схоже, справжня фанатка цього тренду, адже з'являлася у брюках кльош неодноразово. Одного разу вона поєднала їх з яскраво-червоним піджаком, блузою та туфлями на підборах.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Chrystyna Reshetnik (@kristina_reshetnik)

Тоді як наступного разу Христина обрала більш спокійні тони: на ній були чорні брюки кльош, білосніжна сорочка, плащ пастельного відтінку та взуття на підборах.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Chrystyna Reshetnik (@kristina_reshetnik)

Христина Горняк на прогулянку в Австрії вийшла в джинсах цього фасону. Їх вона скомбінувала з сорочкою чорного кольору, черевиками світло-коричневого тону, та білою водолазкою. Завершували стильний образ сонцезахисні окуляри, велика сумка та аксесуари.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений kristygor (@kristygor)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії 

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини