Лайм

Топ-6 ідей ніжного нюдового манікюру у рожевих та бежевих відтінках

Обирайте безпрограшний дизайн

Якщо з антитрендами у манікюрі ми вже розібралися, час поговорити про тренд, який залишається на піку популярності вже кілька сезонів поспіль – нюд. Ніжний манікюр у бежевих та рожевих тонах є таким поширеним через те, що підходить для будь-якої довжини та форми нігтів, а також для жінок будь-якої професії та стилю. Саме тому нюдовий дизайн – це завжди гарна ідея. Про те, яким він може цієї осені, – далі у цьому матеріалі.

  • Манікюр без манікюру

Це коли ви обираєте максимально ніжний колір, який на нігтях виглядає дуже природньо. На перший погляд навіть може здатися, що покриття немає.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

  • Зовсім трішки дизайну

До пастельного відтінку ви додаєте яскраві деталі, які зроблять покриття більш виразним. Приклади такого покриття нижче:

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Читайте також: топ-7 ідей красивого осіннього манікюру, який вважають наймоднішим.

  • Нюд з френчем

Це може бути не обов’язково класичний французький манікюр, адже білий можна замінити на коричневі відтінки чи навіть чорні. Або ж з’єднати їх та зробити кожен пальчик різним, як показано на знімках:

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

  • Яскравий дизайн

Такий варіант покриття чудово підійде для жінок, які люблять ніжне покриття, але при цьому бажають залишатися яскравими. Наприклад, основний колір – бежевий чи рожевий, тоді як дизайн може бути яскраво-блакитного відтінку чи навіть із блискітками.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

  • Нюд із сердечками

Такий манікюр буде виглядати максимально ніжно та жіночно. Головна деталь – маленькі червоні серця, які майстер малює на кожному нігтику.

Фото: Pinterest

Дізнайтесь, як зняти лак з нігтів без спеціального засобу: 7 простих способів, які варто знати.

  • Нюд із лініями

Такий варіант манікюру теж можна назвати безпрограшним, адже для його створення використовуються спокійні відтінки, які розбавляються акуратними лініями на 1-2 нігтиках.

Фото: Pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Полуниця в шоколаді – улюблений десерт: як приготувати в домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати полуницю в білому або молочному шоколаді, щоб порадувати себе та своїх близьких оригінальним десертом

Що посіяти у травні і яке насіння краще використовувати: пам'ятка для городників

Які пряно-ароматичні культури можна посадити на городі в травні, а також яке насіння краще використовувати і як його правильно сіяти  

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Якими мінеральними та органічними добривами можна підгодувати полуницю під час цвітіння та після нього, а також як їх застосовувати