Лайм

Топ-5 теплих курток з минулих сезонів, які залишаються модними у 2022 році

Передивіться свій гардероб

Жіночі куртки займають особливе місце в осінньо-зимовому гардеробі. Вони зручні, практичні та легко вписуються в будь-який аутфіт. У трендах 2022/23 року - куртки-бомбери, пуховики оверсайз, стьобані та інші модні в минулих сезонах моделі. Вони з успіхом перекочували в сучасний гардероб і, як і раніше, зберігають свій новаторський дух.

Подовжений пуховик оверсайз

Цього сезону об'ємна куртка залишається такою ж актуальною, як і минулого. Так що сміливо діставайте з шафи пуховик вільного крою і в ньому ви знову будете наймоднішою. Подовжена модель з капюшоном порадує комфортом та захистить від вітру та холоду.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Стьобана куртка

Стьобана куртка з поясом залишається на піку популярності і цього сезону. Така модель дуже сподобалася модницям, тому дизайнери пропонують її у своїх нових колекціях. У такій куртці буде тепло і восени, і теплою зимою.

Читайте по темі: Леся Нікітюк та Христина Решетник у модних стьобаних куртках показали головний тренд осені.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від COOSH [куууш] - we do basics. (@coosh.wear)


Куртка-авіатор

Цього року у гардеробі кожної модниці обов'язково має бути куртка-авіатор. Ця модель відсвяткувала не один ювілей, але, як і раніше, займає топове місце серед модного верхнього одягу. Тепла та практична куртка зробить будь-який образ стильним та актуальним.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від M_shop (@m_shop.style)

Короткий пуховик

Короткий пуховик буде у тренді і цієї зими. Звичайно, він не такий теплий, як подовжений оверсайз, але він має свої плюси. Укорочена куртка стане ідеальною парою трикотажній сукні або джинсам із завищеною талією.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Куртка з куліскою

Якщо у вас є пуховик із затяжкою на талії, то сміливо надягайте його. Така модель знову актуальна і підійде дівчатам, які люблять робити акцент на талії.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Жіночий одяг (@by.n.mix)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як висаджувати розсаду цибулі на грядку: поради досвідченого дачника

Як правильно підготувати розсаду цибулі до пересадки у відкритий ґрунт, як потрібно підрізати коріння, а також чим удобрювати  

Готуємо поживний салат з молодої капусти зі смачною заправкою: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати корисний салат із молодої капусти, огірки, зелені та авокадо, щоб урізноманітнити меню своєї родини  

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги