Лайм

Як виглядають наймодніші жіночі дублянки: топ-5 трендів 2022 року

Урізноманітніть свій гардероб стильною річчю

Взимку необхідно мати під рукою кілька варіантів верхнього одягу, щоб складати різноманітні образи залежно від настрою та погодних умов. І якщо ви вже приглянули декілька моделей жіночих курток і пальто, саме час урізноманітнити гардероб новою дублянкою. theLime зробив для вас добірку з актуальними моделями.

Класична дублянка

Якщо для вас на першому місці тепло і комфорт, підберіть класичний варіант дублянки в довжині міді. Такий верхній одяг може бути як з каптуром, так і без. Щоб створити стильний повсякденний лук, надягайте під такий верхній одяг темно-сині джинси, теплий светр та кросівки або зручні черевики.

Фото: instagram.com/zara_mango_brand_studio

Кроп-дублянка

Кроп-дублянки або короткі дублянки підійдуть тим модницям, які більшість часу проводять за кермом автомобіля. Одягайте улюблені джинси і теплий светр або довгу в'язану сукню і доповніть лук такою дублянкою, а також взуттям і сумкою в тон до верхнього одягу.

Фото: instagram.com/_time_luxury_

Дублянка-авіатор

Найпопулярніша на сьогоднішній день модель дублянки це авіатор або, як його ще називають, пілот. Вона має довжину до середини стегна або трохи нижче, вільний крій, комір і нагадує шкіряну куртку-косуху. Для створення стильного total black look одягайте легінси, светр оверсайз, черевики на масивній підошві та таку дублянку. Доповніть образ невеликим клатчем.

Фото: instagram.com/larakitoni

Довга дублянка на ґудзиках

Ще один варіант довга дублянка на ґудзиках класичного чорного кольору. Носити її можна як із діловими, так і з повсякденними образами. Одягайте штани з еко-шкіри, водолазку і грубі черевики на масивній підошві, а зверху накиньте таку дублянку.

Фото: instagram

Яскрава дублянка

Також для стильних зимових образів можна підібрати яскраву дублянку або комбіновану модель з гладкої та дубляної шкіри, хутра та овчини, шкіри рептилій та замші.

Фото: instagram.com/toledo.fashionstyle

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно