Лайм

Який одяг буде в тренді зимою 2023 року: топ-12 модних прогнозів

Створіть безпрограшні варіанти на зиму вже зараз

Якщо ви в пошуках модного натхнення і прагнете свіжих ідей, саме час розібратися із трендами зимового гардеробу 2022-23. Раніше ми вже розповіли про те, як виглядати стильно з мінімальними витратами, а тепер поділимося актуальними образами для холодної пори.

Довге пальто

Це універсальна річ у вашому гардеробі, адже добре поєднається як з сукнями та спідницями, так із чимось більш зручним: джинсами чи легінсами. Маючи довге пальто, вам вдасться створити безліч різних багатошарових образів.

Фото: instagram.com/chloehelenmiles

Пуховик

Оберіть фасон, який вам подобається, та виглядайте стильно навіть у найпрохолодніші дні. Приклади образів, які можна створити, ви бачите нижче:

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Тепла сорочка на флісі

Обирайте принт у клітку або однотонний нейтрального кольору, наприклад темно-коричневого або бежевого. В теплі дні сорочку також можна використовувати як верхній одяг, тоді як у більш прохолодні одягати її під низ.

Фото: Pinterest

Читайте також: Злата Огнєвіч показала, як виглядають наймодніші толстовки 2022 року: фото.

Трикотажний пуловер

В'язаний светр із круглим вирізом, напівзастібкою або V-подібним вирізом – річ, яку можна носити різними способами. Експерти радять обирати нейтральні тони або ж ніжні зимові кольори, такі як шавлія, синій або темно-синій. Це полегшить поєднання светрів з іншою частиною гардеробу.

Фото: Pinterest

Светр з високим горлом

Простий светр з високим горлом є ще однією незамінною річчю у зимовому гардеробі. У прохолодний день ви можете одягнути затишну водолазку, яка зігріє вас, а також додати інші деталі, які зроблять вбрання гармонійним.

Фото: Pinterest

В'язаний кардиган

Наступна річ, яка точно не висітиме у вашій шафі без діла. Кардиган підійде і для офісу, і для прогулянки з друзями, і для походу по магазинам. Яка б неочікувана зустріч чи подія у вас не з’явилась би, ви матимете доречний вигляд.

Фото: Pinterest

В’язана толстовка

На відміну від класичного варіанту худі, в’язана річ виглядатиме добре і з брюками, і з шкіряними штанами. Не забудьте додати чоботи чи черевики на масивній підошві – тоді у вас вийде практичний і одночасно стильний образ.

Фото: Pinterest

Сукня-светр довжини міді

Сукня-светр із однотонної чорної тканини в рубчик точно не буде зайвою серед інших ваших речей. Її можна вдало обіграти, додавши підходяще взуття, аксесуари та верхній одяг.

Фото: Pinterest

Базовий топ з довгим рукавом

Ще одна невід’ємна частина гардеробу, яку взимку можна носити кілька разів на тиждень з додатковим шаром поверх (вовняне пальто, жакет-сорочка, в’язаний кардиган). Фахівці радять обирати колір слонової кістки або брудно-білий, світло-сірий або бежевий, щоб додати до образу трохи яскравості.

Фото: Pinterest

Джинси

Взимку ви можете обрати чорні або темно-синій денім, або ж і надалі носити світло-блакитний варіант. Це річ, яку жінки люблять носити найбільше, що цілком зрозуміло, адже значна частина вбрань комбінується саме з ними.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Читайте на тему: Лілія Ребрик показала, як носити модне вкорочене пальто цієї осені: фото.

Шкіряні легінси або штани

Щоб розбавити повсякденний стиль і по-справжньому націлитися на тренди 2022/2023 років, виберіть пару прямих брюк зі штучної або натуральної шкіри. Вони зроблять будь-яке зимове вбрання яскравим та вишуканим.

Фото: Pinterest

Аксесуари

Шапочка-біні, теплий великий шарф, шкіряні рукавички, пара сонцезахисних окулярів, вовняні шкарпетки та вишукані позолочені прикраси – ці речі є "вишенькою" кожного вашого образу, адже без них вбрання не вийде таким цілісним та гармонійним.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Якщо не встигли спекти паску: найпростіший рецепт крафіна, який можна приготувати до свята

Як у домашніх умовах приготувати незвичайну паску-крафін на дріжджовому тісті, щоб здивувати гостей та побалувати близьких на Великдень 

Чи можна пекти паски у Страсну п'ятницю: народні традиції і що говорить церква

Чому паски можна пекти у Страсну п'ятницю, яка у 2024 році випадає на 3 травня, а також що ще обов'язково потрібно зробити в цей день

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги