Лайм

Які фасони пальто будуть модними у 2023 році: топ-5 трендів на всі сезони

Модні прогнози, які вже почали збуватись

Пальто - улюблений верхній одяг багатьох жінок, адже воно здатне зробити стильним та елегантним навіть найпростіший образ. Серед трендів 2023 року пальто займають помітне місце, тому ми зібрали найактуальніші фасони на всі сезони.

Довге пальто зі штучної шкіри

Тижні моди у Парижі, Мілані та Нью-Йорку ввели у тренди шкіряні пальто-максі. Цей варіант верхнього одягу вже став хітом, і найактуальніший фасон – довгий шкіряний тренч із масивними квадратними плечима та коміром а-ля 80-ті.

Saint Laurent Womenswear Spring/Summer 2023 Фото: Getty Images

Дублянки-максі

Взимку 2023 року в моду вриваються довгі дублянки з відкладним коміром і білим хутряним оздобленням. Трендові кольори - рудий, чорний, молочний та інша класика.

Читайте по темі: Топ-5 теплих трендів, які будуть модними та доречними цієї зими.

Y/Project Fall/Winter 2022-2023 Фото: Getty Images

Пальто-пуховик з поясом

Такий тренд змінює звичне уявлення про пуховики, але виглядає практично і тепло. Звертайте увагу на однотонні моделі довжиною нижче коліна з широким коміром.

Фото: https://www.instagram.com/toteme/

Шуби зі штучного хутра

Те, що дехто з нас звик називати "шубою з чебурашки", у 2022 році міцно увійшло в теплі тренди і перекочувало у 2023 рік. Зимовий одяг має бути затишним і теплим, і шуби зі штучного хутра — найкращий спосіб цього досягти.

Читайте на тему: Топ-5 антитрендів зимової моди: які пуховики не варто купувати у 2022 році.

Фото: https://www.instagram.com/apparis/

Легкі тренчі та пальто з плащової тканини

Тренч - класичний фасон пальта, який навряд колись вийде з моди. Але із сезону в сезон дизайнери вигадують способи цікаво його обіграти. У 2023 році придивіться до легких тренчів з нейлону та плащової тканини. Ці стильні варіанти будуть доречними прохолодною весною або теплої осені.

Tory Burch - Spring/Summer 2023 Фото: Getty Images

Фото: BALENCIAGA

Новини партнерів

Читайте також

Якщо не встигли спекти паску: найпростіший рецепт крафіна, який можна приготувати до свята

Як у домашніх умовах приготувати незвичайну паску-крафін на дріжджовому тісті, щоб здивувати гостей та побалувати близьких на Великдень 

Чи можна пекти паски у Страсну п'ятницю: народні традиції і що говорить церква

Чому паски можна пекти у Страсну п'ятницю, яка у 2024 році випадає на 3 травня, а також що ще обов'язково потрібно зробити в цей день

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги