Лайм

Топ-7 взуттєвих трендів, які будуть модними у 2023 році

Яке взуття варто придбати у новому сезоні

Дівчатам, які стежать за модою, важливо знати, які тренди будуть актуальними у 2023 році. Раніше ми розповідали, до якого одягу варто придивитися у новому модному сезоні, а тепер розглянемо головні тенденції у взутті.

Лофери

Жіночі лофери - чудове вкладення в гардероб будь-якої модниці. Це взуття зовні схоже на мокасини, але при цьому має жорстку підошву або каблук. Найпопулярніший спосіб носити лофери - поєднання їх зі шкарпетками, особливо білими, які зроблять образ більш охайним.

Фото: Reformation

Фото: COS

Взуття з гострим носком

Незважаючи на трендовість квадратного носка, гостроносі моделі продовжують бути актуальними. Модні туфлі з гострим носом у стилі 90-х, мають каблуки та ремінці на п'яті для більшої привабливості. Для вечірок придивіться до кількох металевих туфель, які стануть модним акцентом вашого образу.

Читайте на тему: Топ-5 взуттєвих трендів 90-х, які повернулися в моду цього року.

Фото: instagram.com/savinachow

Фото: Arket

Фото: Russell & Bromley

Балетки

Балетки викликають багато суперечок: є модниці, які не розлучаються з цією моделлю через її зручність, а є дівчата, які вважають балетки застарілими. Звичайно, якщо ви одягнете їх з вузькими джинсами і курткою-бомбер, вони будуть виглядати старомодно, але якщо ви поєднуватимете їх зі шкіряними шортами або сорочкою з принтом, вони виглядатимуть сучасно.

Фото: Jigsaw

Фото: LK Bennett

Чоботи до коліна

Класичні чоботи до коліна зазвичай не потрапляють у категорію "тренди", проте на ринку є величезна кількість взуття простого силуету, яке не можна ігнорувати. Вибирайте шкіряні чоботи класичних кольорів, щоб виглядати стильно та привабливо.

Фото: instagram.com/dawn.tan

Фото: Jimmy Choo

Фото: Dune London

Уггі

Ніщо не викликає таку ностальгію, як уггі. Вони були актуальні кілька сезонів тому і продовжують з'являтися на ногах знаючих людей. Уггі можуть стати головним взуттям майбутньої зими, тому обов'язково придивіться до цієї моделі.

Читайте також: Яке тепле взуття не варто купувати на зиму: 6 антитрендів 2022 року.

Фото: instagram.com/sofiamcoelho

Фото: UGG

Фото: Marks and Spencer

Кросівки Adidas Sambas

Культові кросівки Adidas Sambas є іконою вуличного стилю. Ця модель, розроблена для гри у футбол, поєднує в собі моду 70-х та трендовість 2023 року.

Фото: instagram.com/anoukyve

Фото: Adidas

Взуття з квадратним носком

Квадратний носок буде, як і раніше, актуальним. Це хороша новина для тих, хто придбав модні мокасини або туфлі на весну 2023. Однак, якщо ви досі не піддалися цьому тренду, рекомендуємо придбати пару такого взуття. Вибирайте мис, якомога тупіший.

Фото: instagram.com/emnitta

Фото: COS

Фото: Bottega Veneta

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що не можна робити у Вербну неділю: головні заборони великого свята

Коли віряни в Україні відзначать Вербну неділю у 2024 році, що прийнято робити в цей день, а також що категорично заборонено  

Мерехтливі крашанки - цьогорічний хіт: лайфхак з червоним вином до Великодня

Як у домашніх умовах пофарбувати крашанки у солодкому вині, щоб вони блищали та переливались на святковому столі на Великдень  

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки