Лайм

Як виглядати стильно з мінімальними витратами: 6 модних лайфхаків

Красиво – не означає дорого

Далеко не завжди краса вимагає "жертв" та фінансових витрат. Безумовно, є помилки, які роблять образ жінки неохайним і дешевим. На противагу їм theLime зібрав кілька лайфхаків, які допоможуть виглядати стильно з будь-яким бюджетом.

1. Зберіть базовий гардероб

Не потрібно купувати багато одягу, щоб мати стильний вигляд. Підберіть базові елементи гардеробу: пару джинсів, що ідеально сидять, класичний блейзер, прості футболки і сорочки на ґудзиках нейтральних кольорів, спідницю-олівець, маленьку чорну сукню, туфлі човники, білі кросівки, прямі чорні штани. Такого набору буде достатньо, щоб зібрати акуратний і гармонійний образ практично для будь-якої ситуації.

Фото: instagram.com/stylemecurvy/

10 класичних речей, які завжди є в гардеробі француженок.

2. Переконайтеся, що ваш одяг добре на вас сидить

У гонитві за модою деякі жінки не помічають, що для їх типу фігури те чи інше вбрання не надто підходить. Вибираючи одяг, зупиніться на тому варіанті, який найкраще сидить на вас. Штани, що волочаться по землі, спідниці, що перекручуються і збираються складками в найнесподіваніших місцях, не прикрасять нікого, скільки б вони не коштували.

3. Дотримуйтесь балансу пропорцій

Баланс пропорцій полягає в тому, щоб стилізувати ваше вбрання для створення загальної естетичної гармонії. Цього можна досягти, одягаючи речі, які гармонізують форму вашого тіла. Наприклад, топ, що облягає, краще поєднувати з широкими джинсами, а блузу з пишними рукавами або масивний светр - з прямими брюками.

Фото: instagram.com/anoukyve

Які речі приховують живіт: 8 порад, щоб виглядати модною та стрункою.

4. Купуйте з розумом

Вміння купувати саме те, що ви хочете, допоможе не забивати шафу речами, які ви ніколи не одягнете. Тверезо оцініть свій улюблений стиль та спосіб життя. Підбирайте гардероб, орієнтуючись на них, а не на мінливі тренди.

5. Додайте ремінь

Додавання ременя до вашого образу - один із найпростіших способів зробити будь-яке вбрання більш цільним. Це стосується як образів із брюками, так і більш нестандартних рішень. Наприклад, ви можете затягнути ременем довгий светр і поєднувати його зі спідницею міді.

Фото: instagram.com/madeleine_fashion/

6. Змішуйте візерунки та текстури

Часи, коли сумка обов'язково поєднувалася з взуттям, минули. Поєднуйте кольори, текстури та принти, щоб образ став більш об'ємним та цікавим. Якщо сумніваєтеся, почніть із нейтральних візерунків (смужка, клітина) та стриманих текстур (шкіра, трикотаж, денім). Так ви обов'язково привнесете нотку індивідуальності навіть у найпростіше вбрання.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Як правильно підготувати ґрунт перед тим, як сіяти кріп, а також яким добривам віддати перевагу, щоб отримати добрий урожай

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати на Великдень салат з картоплею, оселедцем та консервованим горошком за рецептом Ектора Хіменес-Браво