Лайм

Топ-5 новинок манікюру, які будуть модними цієї зими: фото

Найкращі ідеї дизайну нігтів

Стильний манікюр та доглянуті руки – візитна картка сучасної дівчини, яка стежить за модою та зовнішнім виглядом. З появою нейл-арт новинок модниці поспішають спробувати їх на собі, щоб завжди залишатися в тренді. Зима 2022/23 пропонує безліч стильних дизайнів, відтінків та текстур на будь-який смак. Нижче розглянемо основні тенденції у зимовому манікюрі.

Манікюр мокрий асфальт

Темні відтінки лаку мають велику популярність в осінньо-зимовий період. Якщо втомилися від класичних бордових нігтів і не можете визначитися з новим відтінком – придивіться до кольору мокрий асфальт. Темно-сірий манікюр впишеться у будь-який образ та додасть йому стилю. Особливо актуально такий дизайн виглядає на коротких нігтях.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Як виглядають нігті хром – головний тренд манікюру на 2023 року: фото

Синій манікюр

Якщо хочете додати нігтям настрою – вибирайте ультрамариновий манікюр. Він виглядає соковито та інтригуюче. Яскраві відтінки синього лаку можна використовувати не лише з глянцевим топом, ефектно виглядає такий відтінок й в матовому виконанні.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Геометрія на нігтях

Манікюр із геометричними малюнками знову буде актуальним. Цієї зими майстри пропонують прикрасити нігті колами, квадратами, трикутниками та іншими геометричними фігурами. Головне – не переборщити з принтом та правильно поєднувати кольори.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Манікюр з лініями

Любителькам дизайнів на нігтях рекомендуємо придивитися до манікюру з тонкими плавними лініями. Він стильно виглядає як у контрастних кольорах, так і спокійних нюдових відтінках.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Вельветовий манікюр

Вельветовий чи оксамитовий манікюр – ще один тренд 2022-2023. Особливість такого дизайну полягає в тому, що покриття виходить сяючим і переливається різними відтінками. Колірна гама різноманітна, і сподобається любителькам й світлих, й темних кольорів.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

  • Читайте також на theLime, як виглядає трендовий манікюр з аурою – новинка 2022 року, якою захоплюються модниці.
  • Раніше ми розповідали про 6 ідей ніжного нюдового манікюру у рожевих та бежевих відтінках. Обирайте безпрограшний дизайн на всі випадки життя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що робити з вареними яйцями на Великдень: рецепти швидких і смачних салатів

Які салати можна приготувати на Великдень 2024 - 4 рецепта салатів з додаванням яєць - покрокова інструкція з фото

Світлого Великодня: найщиріші привітання зі святом своїми словами

Як красиво привітати рідних та близьких з Великоднем 5 травня – привітання своїми словами, які можна надіслати в смс

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво