Лайм

Злата Огнєвіч у в'язаній балаклаві показала найбільший тренд зими 2023 року: фото

Українські зірки не бояться модних експериментів

Цієї зими шапки зі строкатим принтом поступилися званням найтрендовішого головного убору балаклаві. Завдяки оригінальному крою вона здатна замінити одразу дві речі – шапку та шарф. Із цим модним головним убором не страшні ні вітер, ні морози, ні інші випробування погоди. Про такий теплий аксесуар мріє будь-яка модниця, і знаменитості - не виняток.

Злата Огнєвіч не встояла перед головним трендом зими 2023 і утеплилася на столичному ринку біля станції метро Дарниця. Українська співачка зізналася, що давно мріяла про балаклаву, і сильний холод підштовхнув її до придбання стильної обновки.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

У гардеробі героїні "Холостячки" з'явилася в'язана балаклава бежевого кольору, яка чудово вписалася в її образ із пудровою курткою-бомбером. Також Злата підібрала до теплого головного убору стильні аксесуари та пообіцяла пізніше продемонструвати весь лук.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Читайте також: Злата Огнєвіч та Анна Неплях показали, як носити наймодніші пуховики 2022 року: фото

Балаклава жіноча – незамінна річ для тих, хто постійно мерзне і хоче йти в ногу з модою. Цей головний убір хоч і виглядає неоднозначно, але в ньому ви точно не залишитеся непоміченою.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Якщо вам все ще не вистачає сміливості зважитись на трендову обновку, то подивіться, як балаклава стильно виглядає у цілісних образах. Її можна сміливо поєднувати і з пуховиками, і з шубами тедді, і з дублянками-авіаторами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чистий четвер 2024: що не можна робити в цей день, традиції і обряди

Що можна, а що не можна робити у Чистий четвер 2 травня - традиції, обряди та заборони церковного свята Страсного тижня перед Великоднем

Має особливу силу: що таке четвергова сіль і як правильно її готувати

Як у домашніх умовах зробити четвергову сіль у Чистий четвер перед Великоднем, а також для чого її можна використовувати

Як захистити буряки і моркву від шкідників: натуральний засіб відлякує довгоносика і мурах

У травні на буряках може з'явитися довгоносик - чим обробити грядки, щоб відлякати шкідників, прогнати мурах з городу