Лайм

Злата Огнєвіч та Анна Неплях показали, як носити наймодніші пуховики 2022 року: фото

Надихайтеся прикладами знаменитостей

Короткий пуховик, який займає не останнє місце у списку головних трендів 2022 року, - чудовий варіант для прохолодної осені та теплої зими. Жіноча дута куртка здатна вписатися як у повсякденний образ, так і доповнити вечірній лук. Якщо ви замислилися над придбанням вкороченого пуффера, але не знаєте з чим його носити - подивіться на прикладі Злати Огнєвіч та Анни Неплях.

Українська співачка показала як стильно поєднувати пуховик синього кольору. Героїня "Холостячки-2" обрала модель насиченого відтінку, яка стала акцентом її стріт-стайл аутфіту і зробила образ більш виразним. Злата Огнєвіч одягла чорні трикотажні джоггери, укорочений топ та кросівки в тон наряду. Зверху співачка накинула ультрамариновий пуховик.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Читайте також: Злата Огнєвіч показала, як виглядають наймодніші толстовки 2022 року: фото

Тож, якщо ви плануєте освіжити свій стиль, зробіть це за допомогою яскравої куртки. Синій пуховик зробить вас центром уваги та приверне захоплені погляди.

Молочний пуховик також здатний виділити з натовпу, але багато хто все ще боїться носити світлий одяг, посилаючись на непрактичність. Анна Неплях довела, що світла куртка - це зовсім не страшно, навіть якщо виникне бажання поласувати стріт-фудом.

Фото: instagram.com/neplyah

Власниця титулу "Міс Україна Всесвіт-2021" та учасниця шоу "Холостяк-10" поєднала світлий пуховик зі спортивними штанами пастельного відтінку та білими кросівками.

Фото: instagram.com/neplyah

Якщо ви думаєте, що жіночі пуховики 2022 можна носити лише зі спортивними костюмами та кросівками – ви помиляєтесь. Укорочена куртка стане ідеальною парою трикотажній сукні.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: Zara

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дбайливі і надійні: які знаки Зодіаку вважають найкращими братами та сестрами

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, з яких виходять найкращі брати і сестри – Рак, Телець, Риби, Лев

Як правильно готувати спаржу, щоб не зіпсувати дорогий продукт: рецепт і кулінарні лайфхаки

Скільки потрібно варити зелену та білу спаржу, як правильно її підготувати, а також скільки хвилин обсмажувати на сковороді  

Сандалі дідуся і слінгбекі: стилістка назвала головні взуттєві тренди цього літа

Модельєр продемонструвала, які варіанти модного взуття доглянути на літній сезон, щоб виглядати стильно та виділятися з натовпу