Лайм

Які жіночі шапки давно вийшли з моди: 6 фасонів, які не варто носити у 2022 році

Краще обрати більш актуальні моделі

Шапка – один з основних елементів зимового образу. З її допомогою можна як підкреслити вбрання, так і легко зіпсувати його. Ми вже розібралися, які фасони шапок в моді цього сезону, тепер поговоримо про те, які головні убори носити не варто.

Шапки зі стразами

Колись головні убори із таким декором були піку популярності, однак мода постійно змінюється. Цього сезону шапка зі стразами - ознака поганого смаку. Окрім того, головний убір з таким оздобленням мало до чого підійде.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Берет з помпоном

Беретам з об’ємним декором також не місце в гардеробі жінки, яка слідкує за модою. Пухнастий хутряний помпон, пришитий до берета, може зіпсувати весь образ.

Фото: Pinterest

Шапка-панхоча

Головний убір такого фасону вже давно зник зі списку трендів. Цей виріб тонкої в’язки щільно облягає голову, створюючи дискомфорт. До того ж, правильно поєднати шапку-панчоху з усім вбранням іноді буває доволі складно.

Фото: Pinterest

Шапка з нав’язливим декором

Нав’язливий, занадто яскравий декор у вигляді страз, великих намистин або каміння сильно здешевлює образ. Натомість краще віддати перевагу лаконічним та стриманим моделям шапок, які цього сезону на піку популярності.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Шапка-чалма

Шапка-чалма (або шапка з вузлом) – ще один антитренд цього сезону. Вона виглядає сміливо та яскраво, однак краще обрати моделі з більш класичним дизайном.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Неонові шапки

З приходом осінньо-зимового сезону такий мікро-тренд, як неон, відходить та вступає місце актуальним моделям шапок. Неон мало кому личить, до того ж, складно поєднувати із зимовим одягом.

Фото: Pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як правильно садити картоплю під лопату: оптимальна глибина лунки

Якою має бути глибина траншей, в які висаджують картоплю навесні, коли проводити підгортання, а також як це правильно робити  

Лазанья – традиційна італійська страва: як її приготувати у домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати лазанью з м'ясним фаршем та соусом бешамель, щоб урізноманітнити звичне меню своєї родини

Дбайливі і надійні: які знаки Зодіаку вважають найкращими братами та сестрами

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, з яких виходять найкращі брати і сестри – Рак, Телець, Риби, Лев