Лайм

Як виглядає наймодніший нюдовий манікюр цієї зими: фото трендових дизайнів

Візьміть на замітку кілька ідей

Нюдовий манікюр – безпрограшний варіант покриття, адже підходить для будь-якої довжини та форми. І якщо ви хочете залишитися вірними своїм вподобанням навіть у новорічні свята, і замість яскравих святкових дизайнів обрати пастельні відтінки з легким декором, ця добірка може вас зацікавити.

  • Манікюр з аурою

Aura nails став популярним кілька місяців тому і продовжує далі впевнено триматися у трендах. На нігтях роблять малюнок у вигляді яскравих кіл з плавним переходом кольору (градієнт), що нагадує м'яке сяйво аури людини. Саме тому цей дизайн отримав таку назву.

Фото: instagram.com/lili_beautyart

  • Вельветовий манікюр з блискітками

Особливість такого дизайну полягає в тому, що покриття виходить сяючим та переливається різними відтінками. Можна зробити його як в один тон, так і додати блискітки, як це показано на наступному фото:

Фото: instagram.com/dagmara.zajac_

  • Кольоровий френч

Якщо до ніжного нюдового відтінку ви любите додавати яскраву деталь, цей варінт дизайну саме для вас. Кольоровий френч, виконаний у пастельних тонах, виглядає максимально жіночно.

Фото: instagram.com/nailsxbellaluna

Фото: instagram.com/nailsxbellaluna

Читайте також: В чому зустрічати Новий рік Кролика: модні поради від дизайнера Андре Тана.

  • Хромований манікюр

Головна деталь такого покриття - дзеркальний ефект, виконаний у різних кольорах: золотий, срібний, мідний та інші – обирайте варіант на ваш смак. На наступному фото можна побачити класичний френч, покритий зверху ніжно-рожевим відтінком із дзеркальним ефектом.

Фото: instagram.com/nailsbymk13

  • Омбре

Це техніка, при якій один колір змішується з іншим, світлий відтінок переходить в темний і навпаки. Обравши білий та молочний відтінки для створення такого дизайну, ви отримаєте безпрограшний варіант покриття, який підійде для багатьох випадків.

Фото: instagram.com/nails.lashes.bytrish

  • Манікюр з абстрактними візерунками з ефектом металік

Такий дизайн хоч і виглядає лаконічно, проте точно не залишиться непоміченим оточуючими. Тож якщо хочеться чогось спокійного і яскравого водночас – обирайте саме його.

Фото: instagram.com/rebeccapaintsnails

Фото: instagram.com/sofis_nail_art2020

  • Манікюр зі сніжинками

Складно уявити Новий рік без сніжинок, правда ж? І хоч цей тренд є далеко не новим, він нікуди не зникає та продовжує радувати жінок. Як поєднати білосніжні сніжинки із нюдовим покриттям, дивіться на наступних знімках:

Фото: instagram.com/donatam_nails

Фото: instagram.com/perfectmanicure_

Фото: instagram.com/nails.lashes.bytrish

Читайте на тему: Топ-12 ідей мінімалістичного манікюру з точками, який не виходить із моди.

  • Манікюр з фольгою

Цей той варіант покриття, який принесе відчуття святковості та наближення зимових свят. Можна зробити дизайн лаконічним, додавши лише кілька штрихів фольгою, а можна піти далі і розташувати шматочки фольги по всій довжині нігтя – обирайте на ваш смак.

Фото: instagram.com/kornelia_groniak_instruktor

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Полуниця в шоколаді – улюблений десерт: як приготувати в домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати полуницю в білому або молочному шоколаді, щоб порадувати себе та своїх близьких оригінальним десертом

Що посіяти у травні і яке насіння краще використовувати: пам'ятка для городників

Які пряно-ароматичні культури можна посадити на городі в травні, а також яке насіння краще використовувати і як його правильно сіяти  

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Якими мінеральними та органічними добривами можна підгодувати полуницю під час цвітіння та після нього, а також як їх застосовувати