Лайм

З чим носити трендові широкі штани: топ-5 образів від українських зірок

Знаменитості не бояться модних експериментів

Широкі штани – трендова в цьому сезоні знахідка, яка продовжує підкорювати модниць та ставати дедалі популярнішою. Свої образи з актуальною річчю вже встигли продемонструвати Настя Каменських, Христина Решетник, Анна Богдан, а цього разу до них доєдналися й інші знаменитості.

Христина Горняк

Юристка та блогерка Христина Горняк обрала широкі штани чорного кольору, які поєднала зі світло-коричневою дублянкою, зручним взуттям, підібраним в тон до верхнього одягу, та шапкою ніжно-бежевого відтінку. Завершували зручне вбрання сумка через плече та жовті рукавички.

Фото: instagram.com/kristygor

Даша Квіткова

Даша Квіткова, блогерка та дружина Микити Добриніна, продемонструвала стильний образ зі шкіряними штанами. Трендову річ вона скомбінувала з коротким пуховиком молочного відтінку, чорною водолазкою та кросівками на масивній підошві. Зірка позувала в кадрі з розпущеним волоссям.

Фото: instagram.com/kvittkova

Квіткова з’являється в широких штанах далеко не вперше, адже раніше вона позувала на одній із фотосесій в костюмі з штанами саме такого фасону. Свій аутфіт знаменитість доповнила білими кросівками, топом та аксесуарами. Завершувало діловий образ об’ємно укладене волосся.

Фото: instagram.com/kvittkova

Читайте також: Джамала показала, як носити модні широкі джинси з жакетом: фото.

Ілона Гвоздьова

Танцівниця Ілона Гвоздьова на недавньому заході з’явилася в широких брюках білого кольору. Їх вона поєднала з чорно-білою блузою та туфлями-човниками. Доповнили образ яскравий макіяж та лаконічні прикраси.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Роксолана Сирота

Співачка та авторка пісень Роксолана Сирота віддала перевагу практичності, як і Даша Квіткова. Артистка обрала широкі брюки сірого кольору, сорочку ніжно-бузкового відтінку та кросівки на грубій підошві. Також на ній можна помітити акуратні сережки у вигляді зірок та кільця.

Фото: instagram.com/roxolanas

Фото: instagram.com/roxolanas

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як зробити смачну паску швидко: найпростіший рецепт до свята

Як у домашніх умовах швидко приготувати смачну паску, щоб здивувати своїх близьких або порадувати друзів чи гостей на Великдень

Друге підживлення: чим полити часник, щоб отримати великі головки

Які добрива необхідно використовувати для першого та другого підживлення озимого часнику, як їх правильно приготувати, а також застосовувати  

Крашанки у цибулевому лушпинні, які робили наші бабусі: оригінальний спосіб з листочками

Яйця в цибулинні - традиційний спосіб зробити крашанки на Великдень, який ще використовували наші бабусі