Лайм

Як носити штучне хутро і виглядати стильно: топ-12 образів

Поекспериментуйте з образами на дозвіллі

У гардеробі кожної модниці має бути декілька варіантів верхнього одягу на зиму: короткий пуховик для теплішої погоди, довге пальто – для ділових луків, а також шуба зі штучного хутра, з якою можна скласти як повсякденні образи, так і для святкових заходів. theLime зробив для вас добірку з наймоднішими еко-шубами цього сезону.

Шуба зі штучного хутра тренд зими 2023. Для походу по магазинах або неформальної ділової зустрічі підберіть еко-шубу насиченого шоколадного відтінку. Під неї надягайте в'язаний светр і шкіряні штани прямого крою. Доповніть лук зручними черевиками на масивній підошві, аксесуарами та класичною сумкою.

Фото: instagram.com/lilliealexanderlakeforest

Якщо ви любите виділятися з натовпу, підберіть яскраву шубу зі штучного хутра, наприклад зелену або рожеву. Одягайте сині джинси кльош, рожевий светр, шарф такого ж відтінку, а зверху накиньте коротку шубу з еко-хутра.

Фото: instagram.com/lilliealexanderlakeforest

Якщо ж ви зібралися на вечірку, корпоратив або до театру, доповніть довгу чорну сукню зі спідницею плісе яскравим акцентом – шубою рожевого кольору. Взуття та аксесуари краще підібрати непомітні.

Фото: instagram.com/uniquities

Чимало модниць віддають перевагу еко-шубам нюдових відтінків. Це може бути укорочений варіант із коміром-стійкою, який можна носити з широкими джинсами, светрами чи водолазками. Доповніть образ чоботами-"козаками" та невеликим рюкзаком.

Фото: instagram.com/lilliealexanderlakeforest

У бежевому відтінку також можна приглянути довгу шубу зі штучного хутра з коміром. Одягайте блузу або лонгслів, класичний брючний костюм і таку шубу-пальто. Доповніть образ зручним взуттям та невеликою сумкою.

Фото: instagram.com/stephanieredmond

Для урочистого заходу підійде теплий образ, що складається із в'язаної сукні міді та ультракороткої еко-шуби. Доповніть лук високими чоботами з вузьким носком, непомітними прикрасами та невеликим клатчем.

Фото: instagram.com/dressedfornowhere

Читайте також: Топ-7 кольорів, з якими одяг виглядатиме дорого та стильно.

Якщо ви любите практичні речі, пригляньте двосторонню куртку-шубу зі штучним хутром. Одягайте улюблені штани з блакитного деніму, светр із високим горлом та грубі черевики.

Фото: instagram.com/petitem.est1960

Ще один варіант еко-шуба зі штучного хутра, що нагадує ведмедика тедді. Одягайте улюблену сукню або светр і спідницю міді, а зверху накиньте шубу тедді з коміром-стійкою та накладними кишенями.

Фото: instagram.com/lilliealexanderlakeforest

Ще один варіант для повсякденних луків – шуба ніжно-рожевого відтінку. З нею відмінно поєднуються класичні чорні штани та светр нюдового кольору. Доповніть образ сумкою-клатчем та зручним взуттям.

Фото: instagram.com/issy.london

Також взимку гарно виглядатимуть штучні шуби синього та блакитного кольору. Для розслабленого луку вихідного дня надягайте класичні джинси, светр та коротку шубу. Розбавте образ яскравими сумкою та взуттям.

Фото: instagram.com/dalhiida

Ще один стильний варіант – довга блакитна еко-шуба з коміром та поясом. Носити такий верхній одяг можна як із бежевими брюками, гольфом-водолазкою та зручними черевиками на масивній підошві, так і з розкльошеними джинсами, блузою та туфлями-човниками.

Фото: instagram.com/thesequelsale

Фото: instagram.com/thesequelsale

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей