Лайм

Злата Огнєвіч показала найбільш трендові головні убори цієї зими: фото

Модні ідеї від української співачки

Жіноча шапка - це не просто головний убір, який захищає від вітру та холоду, а ще й стильний аксесуар. Тому кожна дівчина прагне дізнатися про модні тенденції, щоби враховувати їх при виборі цього важливого елементу гардеробу. Українські знаменитості також хочуть бути в тренді й завжди стежать за модними віяннями.

Злата Огнєвіч не встояла перед всіма головними трендами зими 2022/2023. Співачка стала володаркою стильних новинок: в'язаної балаклави, капора та теплої панами.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Читайте також: Злата Огнєвіч та Анна Неплях показали, як носити наймодніші пуховики 2022 року: фото

Капор - жіночий головний убір, який опинився у топі тенденцій цієї зими. Від балаклави він відрізняється тим, що в нього більш простора посадка, але загалом задум такий же: він максимально закриває голову і зовні нагадує каптур.

Колірна гамма найрізноманітніша - від базових відтінків, таких як чорний, білий, сірий, бежевий, до яскравих та насичених.

Фото: pinterest.com

Злата Огнєвіч любить виділятися, тож обрала капор лавандового кольору з білими шнурками-зав'язками. Артистка носить трендовий головний убір із чорним пуховиком оверсайз.

Також у гардеробі української співачки з'явилася ще одна стильна обновка – тепла шкіряна панама. Цей головний убір також на піку популярності цієї зими і комбінується з будь-яким верхнім одягом.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Фото: pinterest.com

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні