Лайм

Майстри лежати на дивані: три знаки Зодіаку, яких вважають найбільш ледачими

Не намагайтеся змусити їх працювати

Кожному знаку Зодіаку притаманні свої сильні сторони та слабкості. Проявляються вони у всіх по-різному, проте закономірності простежуються. Астрологи Вікторія Томас і Емілі Ньюман розповіли виданню Best Life, хто за гороскопом найбільш ледачий.

Терези

Терези - жвавий знак Зодіаку, який любить, щоб все в житті було приємно та легко. Представники цього знаку погано справляються зі стресами, тому замість того, щоб робити роботу вчасно та вирішувати проблеми після їх надходження, вони відкладають справи у глибокий ящик.

"Терези роблять свою роботу, коли вони мають енергію, але це не є їхнім пріоритетом, — каже Ньюман. - Подолати лінощі їм часто допомагає активніший партнер. Якщо це владний Овен, Терези стають продуктивнішими".

Фото: pixabay.com

Читайте також: Топ-3 найбільш ревнивих знаки Зодіаку, які набридають своїм коханим.

Телець

Тільцям подобається спокій та комфорт, тому у прибиранні будинку вони можуть бути дуже продуктивними. Але представники цього знаку терпіти не можуть важкої роботи та серйозних обов'язків.

"У крайніх випадках, Телець може поводитися як дитина, яка завжди хоче, щоб її няньчили, балували та заспокоювали солодощами", – каже Томас.

Читайте також: Який колір найбільше підходить вам по гороскопу: поради астрологів.

Лев

Леви люблять задоволення і часто бувають більше зосереджені на розвагах, аніж на відповідальності. У них може бути достатньо енергії та мотивації, щоб влаштувати свято, але вони уникатимуть прибирання.

У роботі Леви часто стають гарними продавцями, оскільки вміють давати обіцянки. Вони з ентузіазмом беруться за нові проекти, але коли справа доходить до важкої повсякденної роботи, вони передають її більш працьовитим знакам.

Новини партнерів

Читайте також

У них чудове почуття стилю: які знаки Зодіаку вміють красиво одягатися

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які красиво одягаються і завжди мають стильний вигляд - Терези, Леви, Близнюки, Тельці

Як приготувати "ліниву" паску на Великдень-2024: швидкий рецепт, який вийде у всіх

Як у домашніх умовах приготувати швидку паску з бездріжджового тіста, щоб урізноманітнити святкове меню своєї родини на Великдень 

Натуральне добриво з дріжджів: як їх розводити і використовувати на городі

Розчином дріжджів у квітні і травні можна підгодувати цибулю, часник, редис та інші рослини - як його приготувати, в чому користь