Лайм

Що говорять карти: таролог дала прогноз на лютий-2023 для всіх знаків Зодіаку

Кожному знаку уготовано свій шлях

Останнім часом великою популярністю в мережі користуються тароскопи – гороскопи таро, які є комбінацією карткових розкладів та астрології. Ось, який прогноз на лютий 2023 року для всіх знаків Зодіаку дала журналу Glamour таролог Меган Роуз з Лос-Анджелеса.

Фото: Getty Images

Овен: карта Сонце

Лютий порадує Овнів новими можливостями, сповненими радості та задоволення. Вся важка робота, яку ви для цього виконали, не залишилася непоміченою. Також ви можете побачити, що всі навколо починають говорити про те, наскільки ви стали щасливішими та привабливішими. І хоча не все ідеально, існує нескінченний потенціал для руху вперед та вгору.

Телець: карта Блазень

Тільцям у лютому 2023 року варто нарешті повірити в себе і зробити крок назустріч життю, про яке ви мрієте. Не сумнівайтеся: ви для цього досить розумні, цінні та кваліфіковані. Зараз не час застоюватися, тому що події лютого вимагатимуть від вас руху вперед. Будьте готові впасти, спіткнутися і навіть зганьбитися на цьому шляху, зберігаючи при цьому свою найкращу посмішку.

Близнюки: карта Суд

Хоча лютий може бути нелегким часом для Близнюків, він принесе свої плоди. Вам доведеться прийняти і визнати своє минуле, щоб нарешті засвоїти всі цінні уроки життя. Ви будете добре підготовлені до того, щоб зустріти нові випробування, але вам, можливо, доведеться переступити через свою гордість, змовчати чи навіть піти. Розуміння різниці між тим, коли ви повинні битися і коли краще відступити, стане вашою найбільшою перемогою цього місяця.

Читайте також: У лютому буде чотири важливі дати: фінансовий гороскоп на місяць для всіх знаків Зодіаку.

Рак: карта Королева Пентаклей

Лютий для Раків буде наповнений достатком у всіх формах. Якщо за останні кілька місяців ви переглянули свої цілі та пріоритети, життя надасть вам можливості втілити їх у реальність. Якщо ви зможете повністю розірвати зв'язки зі своїм минулим, які не приносять вам користі, всесвіт благословить вас. Чекайте на поїздки, фінансові притоки, свята та успіхи.

Лев: карта Шістка Кубків

У лютому-2023 Леви можуть помітити, що люди довкола їх пригнічують. Будьте готові проводити більше часу на самоті, щоб зберегти свій внутрішній спокій. Хаос і постійне відчуття зайнятості (або провини через те, що ви не зайняті) - ознаки нервової системи, що перегоріла. Спробуйте зосередитися на медитації та фізичній активності.

Діва: карта Королева Мечів

Для Дів лютий буде місяцем, в якому можуть почати реалізовуватися мрії про багатство, кохання або нові можливості. Представники знака стануть силою, з якою рахуватимуться оточуючі. Головне - не надто зациклюйтесь на судженнях та думках інших, слідуйте своєму власному унікальному шляху.

Читайте на тему: Найщасливіші у стосунках: три знаки Зодіаку, яких у лютому чекає успіх у коханні.

Фото: Getty Images

Терези: карта Четвірка Мечів

У лютому Терези можуть усвідомити, що ніхто не подбає про них так, як вони можуть подбати про себе самі. Але коли ви нарешті визнаєте, що ніхто не прийде вас рятувати, ви відчуєте полегшення. Почуття безпеки, якого ви прагнете, прийде в ту саму хвилину, коли ви поставите себе на перше місце, позбавтеся людей і речей, які витягують з вас енергію і не привносять нічого натомість.

Скорпіон: карта Дев'ятка Пентаклей

Для Скорпіонів лютий стане поворотним моментом життя, і зміни торкнуться насамперед роботи. Є люди, які спостерігають за вами здалеку та, можливо, захочуть відкрити вам нові можливості. Ці перспективи справді можуть змінити ваше життя на краще.

Стрілець: карта Паж Мечів

У лютому 2023 року Стрільцям краще зробити крок назад і подумати про минулі помилки у стосунках. Якщо ви не можете загладити свою провину перед людьми з минулого, займіться поркащенням нинішніх зв'язків. Час — обмежений ресурс, і ми маємо використовувати його розумно, оскільки ніколи не знаємо, скільки його в нас залишилося.

Читайте також: Місячний календар на лютий: які дні будуть найсприятливішими та найнебезпечнішими.

Козеріг: карта Двійка Мечів

Козероги опиняться на роздоріжжі, і у важкій ситуації можуть почати ускладнювати собі життя. Якщо ви відчуваєте, що вас "вигнали" з роботи, або вам здається, що найкращі моменти життя позаду, будьте готові зробити немислиме, щоб повернути віру в себе та своє майбутнє.

Водолій: карта Маг

Багато Водоліїв у лютому почнуть передбачати майбутнє раніше за більшість інших. Наберіться терпіння та продовжуйте вірити у свою інтуїцію. Нині не час здаватися. Корисно буде залучити більше людей у свої плани, щоб втілити їх якнайкраще.

Риби: карта Паж Кубків

У лютому Рибам може здатися, що життя виходить з-під контролю або рухається швидше, ніж ви. Можливо, вам буде корисно провести деякий час на самоті, нагадати собі про те, ким ви були до того, як нинішні проблеми затьмарили собою все інше. Перестаньте думати, що є лише один правильний спосіб вийти із ситуації. Відкрийте можливості реальності, які у вас під рукою.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків