Лайм

Якій колір найбільше підходить вам по гороскопу: поради астрологів

Підберіть відтінок, який розкриє ваші сильні сторони

Люди часто вірять в удачу і намагаються залучити її тими чи іншими способами. Раніше астрологи розповіли, як підібрати собі талісман по гороскопу, а тепер видання BestLife написало про найщасливіші та найвідповідніші кольори для всіх знаків Зодіаку.

Овен – червоний

Овни - пристрасні та спонтанні натури, їм потрібен сміливий колір, щоб продемонструвати свою індивідуальність. Енергійному та активному знаку варто носити червоний, щоб посилити ці риси.

Фото: pexels.com

Телець – зелений

Тільці відомі своєю впертістю та нелюбов'ю до змін. Сосново-зелений відтінок не тільки допоможе їм заспокоїти розум і душу, але й дасть поштовх до зростання та розвитку.

Читайте також: Який місяць у 2023 році буде найскладнішим для кожного із 12 знаків Зодіаку.

Близнюки – жовтий

Близнюки – товариський, веселий та доброзичливий знак, і тому саме жовтий часто стає їхнім фаворитом. Їхня світла особистість буде набагато яскравішою завдяки енергії та оптимізму сонячного кольору.

Рак – блакитний

Раки люблять підтримувати оточуючих, своїх друзів і родину. Це найбільш домашній знак Зодіаку, тому їхня заспокійлива енергія посилюватиметься, якщо вони будуть у блакитному кольорі. Пастельний відтінок допоможе їм почуватися спокійно та невимушено.

Лев - помаранчевий

Леви — сміливі особи, вони завжди хочуть заявити про себе. Керований Сонцем знак знає, як використовувати свою енергію, щоб надихати та мотивувати інших. Помаранчевий колір допоможе їм почуватися сильними, а також нагадає про оптимізм і радість у важкі хвилини.

Читайте також: Час романтики: у лютому чотирьом знакам Зодіаку пощастить у коханні.

Діва - сірий

Діви – перфекціоністи, які можуть бути дуже напруженими на шляху до мети. Сірий або сріблястий колір заспокоїть їх, внесе баланс до навколишнього світу, де так багато подразників.

Фото: pexels.com

Терези - рожевий

Терези прагнуть рівноваги і хочуть почуватися комфортно в будь-якій ситуації. Через це колір їхньої сили — ніжно-рожевий. Він символізує любов, радість, чистоту, щастя, романтику та приносить спокій та безтурботність у стосунки.

Скорпіон - чорний та червоний

Скорпіон - загадковий і містичний знак, і чорний колір найкраще розкриває їхню багатогранну натуру. Але обмежуватися ним астрологи не рекомендують. Поєднання чорного та червоного додасть Скорпіонам енергії та сили.

Читайте також: Намисто, кулон або браслет: які прикраси найбільше підходять вам по гороскопу.

Стрілець - фіолетовий

Стрільці - авантюристи Зодіаку, які завжди перебувають у русі, досліджують нове та спілкуються з людьми. Королівський фіолетовий колір допоможе їм прийти до певного розуміння світу і себе самих, а також привабить симпатію оточуючих.

Козеріг - темно-синій

Козероги — серйозні, ділові люди, тому їм підходять кольори, які говорять про їхній професіоналізм. Темно-синій колір допоможе їм почуватися більш впевненими у своїх здібностях та навичках.

Водолій - бірюзовий

Водолії — великі мислителі, які опікуються соціальними проблемами і часто хочуть надихати інших. Бірюзовий колір допоможе їм не тільки почуватися комфортніше, але також заспокоїть і допоможе зібратися незалежно від ситуації.

Фото: pexels.com

Риби – лавандовий

Риби – одні з найкращих друзів, яких тільки можна знайти серед знаків Зодіаку. Вони цілком віддають себе іншим, тому їм потрібно багато часу, щоби перезарядити соціальні батарейки. Заспокійливий колір лаванди не тільки пробуджує їхню творчу сторону, а й допомагає розслабитися.

Новини партнерів

Читайте також

Мерехтливі крашанки - цьогорічний хіт: лайфхак з червоним вином до Великодня

Як у домашніх умовах пофарбувати крашанки у солодкому вині, щоб вони блищали та переливались на святковому столі на Великдень  

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки 

Як зробити смачну паску швидко: найпростіший рецепт до свята

Як у домашніх умовах швидко приготувати смачну паску, щоб здивувати своїх близьких або порадувати друзів чи гостей на Великдень