Лайм

Не чекайте від них правди: астрологи назвали найбільших брехунів по гороскопу

Дізнайтеся, чи є ви серед них

Зрозуміти, коли людина бреше, іноді буває вкрай важко. Адже ви можете бути зачаровані її харизмою, впевненістю чи вмінням красиво та витончено вести діалог. Розібратися у ситуації та викрити справжнього брехуна можна за допомогою астрології. Раніше фахівці розповіли, хто є найбільш жадібним по гороскопу, а цього разу поділилися експертною думкою щодо найбільших брехунів за знаком Зодіаку.

Фото: unsplash.com

Близнюки

Саме цей знак Зодіаку часто називають дволиким. "Оскільки ними керує комунікабельний та інтелектуальний Меркурій, Близнюки "благословенні даром балакуни". Так, вони спокійні балакуни. Вони знають, які слова сказати у тій чи іншій ситуації. Якщо того вимагають обставини, Близнюки добре розуміють, як грати в "адвоката диявола", - каже порталу BestLife досвідчений астролог Лорен Еш.

Фахівець наголошує, що Близнюки не стільки схильні до брехні, скільки до того, що коли вони починають говорити, "факт і вигадка змішуються і складно розпізнати істину".

Читайте також: Якій колір найбільше підходить вам по гороскопу: поради астрологів.

Діва

За словами експерта, представники цього знаку володіють хитрістю та кмітливістю, тому для них може бути притаманною брехня.

"Діва має гострий погляд на деталі та здатність швидко мислити", - каже астролог. – Також вони добре вміють хитрувати та обговорювати чужі блефи".

Фото: unsplash.com

Лев

Цей знак любить бути в центрі уваги, а схильність до емоційності та драматизму допомагає йому цікаво розповідати історії.

"Гордовитий Лев, який перебуває під впливом енергії постійного вогню, радше вигадає щось нове, щоб захистити своє его, ніж визнає, що він, можливо, сказав неправду чи помилився у своїх твердженнях. Тож підготуйте детектори брехні, оскільки як тільки Леви вирішать збрехати, вони вкладуть всю енергію, щоб втілити свою версію правди в життя", - пояснює спеціаліст.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як врятувати редиску від хрестоцвітної блішки: народні методи

Чим небезпечна для редиски хрестоцвітна блішка, як її можна позбутися за допомогою деревного попелу, тютюнового пилу, порошку пижми

Замість оладок: рецепт хрустких вафель з кабачків, які можна приготувати на сніданок

Як у домашніх умовах зробити вафлі з кабачка з сиром та твердим сиром, щоб урізноманітнити меню своєї родини на сніданок  

Що робити з черствими пасками: кулінарні лайфхаки від кондитерів

Як можна використовувати залишки черствої паски, яка залишилася після Великодня, які прості десерти можна з неї приготувати