Лайм

Таролог дала прогноз на День закоханих для всіх знаків Зодіаку: кого чекає романтика

Що готуємо вам 14 лютого

14 лютого у світі відзначають День Святого Валентина, також відомий як День закоханих. Цього місяця астрологи пророкують романтику не всім знакам Зодіаку, і таролог Ліза Стардаст розповіла виданню InStyle, до чого варто підготуватися.

Овен: карта Четвірка Жезлів

Якщо ви перебуваєте в серйозних стосунках, ваше особисте життя може пожвавитися. Попереду багато хороших моментів, сповнених радості та ніжності. Якщо ви самотні, ця карта вказує на романтику в найнесподіваніших місцях. Ви можете зустріти когось на випадковому заході, і це знайомство може призвести до довгострокових відносин.

Фото: pexels.com

Телець: карта Двійка Кубків

Карта означає злиття двох людей і створення особливого зв'язку. Гармонія, радість та любов чекають на Тельців. Настав час оцінити позитивні сторони поточних відносин, які можуть перетворитися на прекрасне майбутнє.

Близнюки: карта Зірка

Збудеться надія на позитивні зміни у стосунках із коханою людиною. Нові починання дадуть плоди, тому Близнюкам варто зважитися на зміни. Думайте про те, що відбувається, як про період оновлення, і з оптимізмом дивіться у майбутнє.

Читайте також: Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким найбільше пощастить у лютому.

Рак: карта Лицар Пентаклей

Ракам подобається почуватися в безпеці поряд з іншими, і стосунки, в яких ви зараз перебуваєте, живлять це почуття. У вас постійні та стабільні відносини, тому не варто розгойдувати човен, забагато обмірковуючи. Будьте поруч зі своїм партнером та насолоджуйтеся часом, який ви можете розділити з ним.

Лев: карта Суд

Левам варто задуматися, що їм потрібно для щастя. Складіть список романтичних бажань та оцініть, чи збігається з ним поточна ситуація. Це дасть вам уявлення про реальну ситуацію в особистому житті. Є ризик, що ви надто суворо судите свою кохану людину, і настав час дати їй відпочити.

Фото: pexels.com

Діва: карта Сімка Кубків

Зараз у вас є багато романтичних варіантів. Кілька людей зацікавлені в побаченнях або стосунках з вами. Довіртеся інтуїції та обирайте той тип партнерства, який вам потрібен. Зважте кожну можливість і переконайтеся, що ви не стрибаєте у стосунки імпульсивно.

Читайте також: Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які розіб'ють вам серце.

Терези: карта Шістка Жезлів

Ви почуваєтеся переможцем, сильним та впевненим в особистому житті. Пишайтеся знанням того, що кохана людина відповідає вам взаємністю. Довгострокові стосунки можуть стати більш зухвалими та чуттєвими, що призведе до бурхливого та енергійного Дня святого Валентина.

Скорпіон: карта Дев'ятка Пентаклей

Ви витратили багато часу та сил, намагаючись покращити ситуацію у стосунках. І хоча ви зазнали великого стресу, ця робота буде корисною для підтримки вашого зв'язку. Зараз саме від вас залежить, чи є майбутнє у вашому коханні.

Стрілець: карта Світ

Ваші стосунки розвиваються дуже швидко. Це може призвести до більш серйозної ситуації або можливих заручин протягом найближчих місяців. Перш ніж переходити до справи, переконайтеся, що людина гідна вашої любові. Не варто зв'язуватися з кимось, до кого відчуваєте просто теплі почуття.

Читайте також: У лютому буде чотири важливі дати: фінансовий гороскоп на місяць для всіх знаків Зодіаку.

Фото: pexels.com

Козеріг: карта Туз Мечів

Ви щосили старалися, щоб кохана людина вас почула. Тепер ви можете сміливо говорити все, що у вас на душі. Виговоріться, щоб звільнитися від вантажу і нарешті прояснити стосунки. Чим би все не закінчилося, для вас це буде зціленням.

Водолій: карта Імператор

Перестаньте брати на себе кермо влади і вирішувати все за другу половинку. Дайте партнеру можливість висловлювати думку та проявляти ініціативу. Зараз компроміс є найкращим рішенням для вас обох.

Риби: карта Коханці

Зараз не час обговорювати майбутнє і ставати надто серйозними зі своєю пасією. Будьте кокетливими та прийміть свою чуттєвість. Зв'язок, про який ви мрієте, виникає та розвивається органічно, без додаткового тиску, який ви обидва можете чинити.

Новини партнерів

Читайте також

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя  

Готуємо мариновані печериці, які будуть смачніші за магазинні: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати мариновані печериці зі спеціями, щоб урізноманітнити меню своєї родини смачною закускою

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії