Лайм

Найбільш несумісні знаки Зодіаку, яким важко побудувати щасливі стосунки

Експертка поділилася прогнозом

Коли мова йде про справи сердечні, мало хто замислюється над тим, чи підходить їм партнер чи партнерка за знаком Зодіаку. А якщо хтось і замислюється, то, ймовірно, уже після того, як відбувалася закоханість чи спалахнула іскра. Так, цього разу астролог Джеймі Райт розповіла порталу PureWow, яким знакам Зодіаку буває складно побудувати здорові стосунки через астрологічну несумісність.

Фото: unsplash.com

Овен і Рак

Овни люблять постійний рух та відчуття моменту, однак у Раків своє, трохи інакше сприйняття світу. Їм потрібен час, перш ніж вони зможуть довіритися, а романтику вони і взагалі вважають справжнім витвором мистецтва.

"Овен і Рак є ініціаторами у будь-яких відносинах, - каже Райт. - Оскільки вони прямолінійні один з одним, без компромісів їм не обійтися. Тоді їхні стосунки зможуть "працювати" належним чином. Наприклад, коли Овен готує, Рак не заважає йому чи навіть не заходить на кухню".

Читайте також: Ці знаки Зодіаку завжди одружуються з любові, а не через гроші.

Близнюки і Скорпіон

Вічно допитливий розум Близнюків може змусити їх мати, здавалося б, суперечливі одна одній думки, і це може налякати Скорпіона. Адже представнику цього знаку потрібно бути впевненими, відчувати, що під їхніми ногами є земля. Тому коли Скорпіони бачитимуть, що імпульсивний світ Близнюків постійно змінюється, вони не відчуватимуть себе в безпеці поряд із таким партнером.

При цьому Райт зазначає, що є існують винятки з правил: "Здається, що ця пара взагалі не розуміє один одного, однак їм скоріше добре разом, аніж погано. Незважаючи на всі відмінності, обидва ці знаки є чудовими друзями з хорошим почуттям гумору, і, можливо, саме це і створює іскру у їхніх взаєминах".

Фото: unsplash.com

Козеріг і Стрілець

Якщо Козерога спробувати описати одним словом, то це буде слово "професіонал". Представники цього знаку працьовиті, амбітні та націлені на успіх. А це означає, що вони серйозно ставляться до всього, що роблять, і романтичні стосунки не є виключенням.

Читайте на тему: Вічно всім незадоволені: 4 знаки Зодіаку, які постійно з'ясовують стосунки.

Стрілець – протилежність Козерога, адже часто має мінливий настрій. Рятує ситуацію їх чарівність та вміння звернути на себе увагу. Тому якщо навіть Стрільці з’являться на зустрічі із розпатланим волоссям чи в пом’ятому одязі, для них це не буде критично.

"Козерогом керує Сатурн, а Стрільцем - Юпітер, - розповідає Райт. - Козеріг любить правила і структуру, тоді як Стрілець вважає за краще жити тут і зараз, насолоджуватися моментом. Якщо ці двоє навчаться поважати сильні сторони один одного і перестануть конкурувати між собою, разом вони створять сильний, впевнений у собі тандем. Однак для цього також потрібно вміти визнавати свої помилки один перед одним, що для них може бути вкрай складно".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня