RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Ці знаки Зодіаку завжди одружуються з любові, а не через гроші

Представники деяких знаків Зодіаку всюди та в усьому шукають вигоду, у тому числі й обираючи собі партнера по життю. Водночас інші люди ніколи не зважають на соціальний статус людини та орієнтуються на свої почуття.

Хто за знаком Зодіаку одружується лише через велику любов, розповідає "Апостроф".

Риби

Будучи глибокими мрійниками та романтичними натурами, Риби потребують партнера, який розумітиме їх на духовному рівні. Для них маловажлива матеріальна складова – якщо вони дійсно закохаються, то зможуть пройти з обранцем і вогонь, і воду.

Читайте також: Довго чекають на щастя: три знаки Зодіаку, які пізно виходять заміж

Телець

Для представника цього знаку Зодіаку найголовнішим у стосунках є стабільність. Вони приземлено дивляться на різні речі, твердо стоять на ногах і обирають свого партнера розумом. Тельці надійні та вірні та чекають того ж від коханої людини. Так, вони погодяться на стосунки лише за умови великої любові.

Водолій

Водолії відомі як незалежні та вільні особистості, які йдуть своїм життєвим шляхом не орієнтуючись на думку інших. Але коли Водолії все ж наважуються на рішучий крок і вирішують пов'язати своє життя з іншою людиною, то це відбувається через глибоке кохання, а не через фінансову вигоду.

Раніше ми писали, чим відрізняються чоловіки в оцінці жінок за знаком Зодіаку.