Лайм

Обережність їм не завадить: топ-5 найбільш ризикованих водіїв по гороскопу

Якщо ви один з них - будьте особливо уважними

У дорозі може статися незліченна кількість несподіванок, тому важливо зберігати пильність та обережність. Деяким водіям дуже бракує цих якостей, і американська страхова компанія Insurify на основі даних 1,6 млн людей показала, які знаки Зодіаку найбільше схильні порушувати правила дорожнього руху.

Фото: pexels.com

Овен

Овни сміливі, імпульсивні та надмірно оптимістичні натури. Незважаючи на те, що вони прагнуть в усьому бути кращими, цей вогненний знак вважається найгіршим водієм з гороскопу. За даними Insurify, саме Овни найчастіше отримують штрафи за перевищення швидкості та потрапляють у ДТП.

Читайте також: Працювати з ними неприємно: кого по гороскопу вважають найгіршими колегами.

Козеріг

Козерогам подобається долати перешкоди, але їхні водійські навички потребують серйозного вдосконалення. Крім того Козерогів найчастіше ловлять на керуванні в нетверезому вигляді. Дані показали, що вони посідають друге місце за кількістю автомобільних аварій.

Телець

Телець - амбітний знак, який відомий своєю працьовитістю та силою. Але, незважаючи на успіхи у роботі, їх часто карають за погану поведінку на дорозі. Тільці нерідко сідають за кермо напідпитку і влаштовують ДТП, за що можуть позбутися прав.

Читайте також: Вони не забудуть образу: три знаки Зодіаку, які не вміють прощати.

Фото: pexels.com

Рак

Раки відомі своєю чутливістю і неквапливістю, але за кермом вся їхня обережність випаровуюється. Саме Ракам найчастіше призупиняють дію водійських прав. У рейтингу за кількістю аварій та виписаних штрафів за перевищення швидкості вони посідають четверте місце.

Стрілець

Стрільці - волелюбні натури, які живуть життя на межі можливостей і люблять мандрувати. Через це вони часто переоцінюють свої сили, надто поспішають та часто порушують правила дорожнього руху.

Новини партнерів

Читайте також

Міні з воланами і бермуди: стилістка назвала найбільш гарячі тренди сезону

Стилістка Яна Платонова продемонструвала в мережі, який одяг та взуття буде на піку популярності навесні та влітку 2024 року 

Які добрива потрібні огіркам, щоб дали багато врожаю: поради городникам

Які органічні та мінеральні добрива необхідно вносити в лунку з огірками, щоб вони потім порадували вас рясним урожаєм

Як приготувати смачне та тонке тісто для піци: простий рецепт на молоці

Як у домашніх умовах приготувати тонке тісто для піци на молоці та дріжджах, щоб побалувати своїх близьких апетитною стравою