Лайм

Бомбер - наймодніший фасон курток на весну: з чим його носити у 2023 році

Стильні ідеї образів на будь-який смак

Кожен з нас чекає на весну, щоб скинути громіздкий верхній одяг і одягнутися в більш легкі обновки. У весняному гардеробі кожної дівчини особливе місце займають куртки, адже їх легко поєднувати в образах різних стилів. Найтрендовішим фасоном прийдешнього теплого сезону стали куртки бомбер, які ніколи не виходять із моди. Розповідаємо, з чим носити модну версію 2023 року, щоб виглядати стильно та сучасно.

Бомбер - це куртка без коміра, з резинками внизу на рукавах. Ця модель куртки щільно закріпилася у трендах, тому впевнено перекочувала у новий весняний сезон. Куртки бомбер 2023 у своєму виконанні різноманітні: від укорочених до подовжених оверсайз варіантів.

Фото: Pinterest

Читайте також: Плащі тренч - модна класика 2023: які фасони будуть найбільш актуальними навесні.

Куртка бомбер не тільки виглядає оригінально, але й дуже зручна та практична у носці. Вона поєднується практично з будь-яким одягом і дозволяє створювати ефектні луки. Тому сміливо впроваджуйте трендову новинку у свої улюблені сети з джинсами, брюками, легінсами, спортивними костюмами, спідницями та сукнями.

З джинсами та брюками

Бомбер стильно виглядатиме з будь-якими джинсами, будь то широкі карго або вузькі скінні. Оригінальним рішенням стане носити бомбер зі штанами, які навесні 2023 року будуть на піку популярності.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Зі спідницями та сукнями

Модниці також носять бомбери з різними спідницями та сукнями. Поєднання об'ємної куртки та легкої спідниці створює справді стильний образ. Для створення лука зі спідницями з грубої тканини, наприклад деніму, вибирайте укорочені куртки бомбери.

Читайте також: Атласна спідниця – великий тренд 2023 року: з чим її носити.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

З легінсами та спортивними штанами

Бомбер та легінси – класна ідея для створення простого повсякденного образу. Безпрограшне поєднання вийде у тандемі зі спортивними штанами.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини

Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора

Як у домашніх умовах приготувати пасту карбонару з сиром пармезан та підчеревцем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину

Тримають свої емоції під замком: які знаки Зодіаку найбільш потайливі

Астрологи назвали найбільш потайливі знаки Зодіаку, які не показують свої справжні почуття – Скорпіон, Водолій, Козеріг