Лайм

Фортуна на їхньому боці: астролог назвала знак Зодіаку, якому найбільше пощастить у березні

Успіх супроводжуватиме їх у різних сферах життя

Березень готує приємні сюрпризи для кількох знаків зодіаку, але є у нього абсолютний фаворит. Астролог із Нью-Йорка Ліза Стардаст розповіла виданню Best Life, що перший місяць весни стане по-справжньому щасливим для Риб.

Гороскоп для Риб на березень 2023 року

За словами астролога, березень стане для Риб початком року трансформації та великого особистісного зросту. Зазвичай представники цього знаку спокійні та чутливі, але в цей час вони відчують неабиякий приплив енергії. Риби отримають велику впевненість у висловленні своєї точки зору, що позитивно позначиться на різних сферах їхнього життя.

Фото: pixabay.com

Читайте також: Щастя не за горами: 5 знаків Зодіаку, які зустрінуть велику любов у 2023 році.

Щоб підготуватися до цієї астрологічної події Рибам рекомендують позбутися всього багажу, який стримував їх на початку року.

"Повня в Діві освітить вам шлях вперед, - говорить Стардаст. - Настав час зробити крок до вашої зрілості і винести вашу унікальну точку зору на передній план".

Нагадаємо, що в березні місяць зростатиме з 1 по 6 березня, а 7 березня очікується повня.

Також астролог зазначила, що за щасливим та продуктивним березнем Рибам світить анітрохи не менш вдалий квітень. Головне - не розгубити оптимізм та впевненість у своїх силах під натиском тимчасових труднощів.

Новини партнерів

Читайте також

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії 

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини