RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Вдалий та приємний місяць для багатьох: гороскоп на березень

Березень буде вдалим і приємним у багатьох відношеннях місяцем, оскільки конфігурація небесних тіл сприятиме втіленню в життя найскладніших і наймасштабніших справ.

Про те, що чекає у березні всі знаки Зодіаку, ТСН розповіла астропсихолог Валентина Віттрок.

Овен (21.03 – 20.04)

Овнам не варто форсувати події ні в професійному, ні в особистому житті, оскільки те, що належить представникам знака по праву, нікуди від них не втече. Незаміжні Овни можуть завести нові стосунки з людиною, яку захочеться назвати другою половинкою.

Читайте також: Кого чекає успіх, а кого - проблеми: таролог дала прогноз на березень для всіх знаків Зодіаку

Телець (21.04 – 21.05)

Несподівані неприємні сюрпризи можуть Тельцям піднести люди, кого вони звикли вважати справжніми друзями, водночас несподівано виявлять себе з найкращого боку ті, кого раніше Тельці не сприймали всерйоз.

Близнюки (22.05 – 21.06)

Перепади настрою, які Близнюкам докучатимуть протягом усього місяця, необхідно використовувати в професійних цілях: під час енергетичної хвилі можна здійснити будь-які плани, а під час спаду вдасться підтягнути справи, якими в інший час займатися ліньки. В результаті можна сподіватися як на кар'єрне зростання, так і на успішне вирішення фінансових питань.

Рак (22.06 – 22.07)

У Раків успішними виявляться будь-які справи поза домом – починаючи від бізнесу до подорожей та еміграції. Співпраця з іноземними партнерами вийде на більш високий фінансовий рівень. У той же час стан Раків майже весь час буде нервовим і збудженим, що може спричинити напруженість у стосунках з людьми.

Лев (23.07 – 21.08)

На роботі Левам доведеться продемонструвати своє вміння працювати у стресовій ситуації, під тиском. Віртуальний роман цілком може перейти у серйозні довготривалі стосунки

Діва (22.08 – 23.09)

Особисте життя Дів порадує специфічними подіями: наприклад, партнер може запропонувати укласти шлюбний контракт, або руку і серце запропонує людина набагато старша за віком. Будь-які виступи на публіці виявляться успішними.

Терези (24.09 – 23.10)

Аврали на роботі, які можливі в цей час, заберуть багато часу і сил у Терезів, що може позначитися на самопочутті. Під час вирішення професійних питань необхідно спиратися на допомогу колег.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Останнім часом Скорпіони багато зробили для того, щоб добре зарекомендувати себе в очах начальства, тому можливе просування по службі цілком закономірне. Спілкування з приємними людьми покращить настрій та підвищить працездатність. Тим, хто не займався творчістю, варто спробувати.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Стрілець несподівано навіть для себе може відчути симпатію до нового чи старого знайомого. Також велика можливість зміни місця проживання: переїзд на нову квартиру, в інше місто або навіть країну.

Козеріг (22.12 – 20.01)

Майже весь березень у Козерогів пройде в шаленому темпі: телефонні дзвінки, листування з партнерами, робота з документами та підписання важливих контрактів залишать мало часу для близьких людей. Імовірний переїзд у квартиру більшого розміру.

Водолій (21.01 – 18.02)

Фінансові потоки, які спрямує Всесвіт Водоліям, стануть заслуженою нагородою за завзятість та працьовитість. Від віртуального роману не варто чекати багато, крім яскравих незабутніх вражень.

Риби (19.02 – 20.03)

У березні Риби будуть "купатися" в загальній любові і обожнюванні й до того, що відбувається в цей час, необхідно ставитися як до даності: все зайве і віджило своє та піде, а з людиною залишаться тільки ті люди, заняття і предмети, які йому насправді необхідні.

Раніше "Апостроф" писав про найбільш пасивно-агресивні знаки Зодіаку, з якими важко не сваритися.