Лайм

Червоний манікюр з золотом виглядає розкішно: найкращі ідеї його виконання

Надихніться нестандартними дизайнами

Червоний манікюр, так само як і французький, залишається незмінною класикою, яка не боїться нових трендів. Тому якщо цей насичений колір про вас і для вас – пропонуємо розглянути варіанти його виконання. Однак мова піде не про однотонний червоний, а про додавання до нього помітної деталі – золотого відтінку.

Червоний у поєднанні з френчем та золотими лініями на кількох пальчиках – варіант стриманого і водночас яскравого дизайну.

Фото: instagram

Наступне покриття схоже на попереднє, однак має свої відмінності. У цьому випадку ви робите акцент лише на одному нігтику, а всі інші залишаєте однотонними.

Фото: instagram

Читайте також: Надя Дорофєєва показала, як виглядає наймодніший весняний манікюр: фото.

Хаотичний червоно-золотий дизайн на нюдовій основі – чудова ідея, коли хочеться зробити деталі максимально помітними та виділити їх.

Фото: instagram

Варіант покриття, показаний нижче, сподобається жінкам, які люблять яскравість у будь-якому її прояві: стосується це одягу, макіяжу чи манікюру. Таке покриття точно не виглядатиме нудно чи однотипно.

Фото: instagram

Вишневий з мінімалістичним дизайном – вдала ідея для тих, хто хоче поекспериментувати, але при цьому зберегти лаконічність та стриманість у манікюрі.

Фото: pinterest

Френч із золотими лініями в зоні кутикули – цікаве нестандартне покриття, яке точно приверне увагу.

Фото: pinterest

Червоний із переводною фольгою – наступний варіант розкішного манікюру. До того ж, робити такі золоті деталі на нігтиках максимально швидко, що спободається жінкам, які цінують свій час.

Фото: pinterest

Читайте на тему: Сірий манікюр - це зовсім не нудно: які дизайни та відтінки в моді у 2023 році.

Золотий френч на червоному тлі нагадує святкові новорічні мотиви. Однак його можна робити не лише у зимову пору, спробуйте таке покриття, коли ваша душа того забажає.

Фото: pinterest

Червоний з золотими лініями та стразами – вишуканий манікюр, який можуть собі взяти на замітку ті, хто любить одночасно поєднувати кілька видів дизайну.

Фото: pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як правильно висаджувати помідори у ґрунт і що покласти у лунку, щоб гарно прижилися

Як посадити розсаду помідорів у відкритий ґрунт, якщо вона витягнулася - поради городникам з відео, добрива для томатів

Як одягнути донечку на випускний в садочок: стильні образи для маленьких модниць

Які фасони суконь та варіанти декору на них приглянути для дівчаток для випускного у дитячому садку, щоб виділятися з натовпу  

Потрібна інша упаковка: які продукти в жодному разі не можна зберігати у пакетах

Які овочі, фрукти, зелень та інші продукти не слід відправляти на зберігання в поліетиленових пакетах, а також що використовувати для цього