Лайм

Надя Дорофєєва показала, як виглядає наймодніший весняний манікюр: фото

Зірка віддала перевагу приглушеним відтінкам

Українська співачка Надя Дорофєєва, яка любить мішкуватий одяг та часто демонструє актуальні образи у мережі, цього разу похвалилася свіжим манікюром. Артистка обрала різні пастельні відтінки – один з трендів весняного покриття у 2023 році.

У Instagram-stories виконавиця опублікувала відповідні кадри. Вона обрала два ніжних відтінки рожевого, які вирішила скомбінувати зі спокійним зеленим та молочним бежевим. "Тепер у турі з гарним манікюром", - зазначила зірка у підписі до знімків.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Читайте також: Який манікюр найкраще виглядає на коротких нігтях: 8 модних ідей.

Різнокольоровий манікюр, який на піку популярності цієї весни, має величезну кількість можливих поєднань відтінків та дизайнів. Наприклад, замість приглушених пастельних тонів можна обрати насичені – такі, які точно не залишаться поза увагою. Це добре продемонстровано на фото нижче:

Фото: instagram

Або ж можна обрати замість однотонного покриття кольоровий френч – він вийде одночасно ніжним та оригінальним. Особливо вишукано таке покриття виглядатиме на довгих нігтях.

Фото: instagram

Крім того, різні відтінки можна розбавити яскравим цікавим принтом, як показано на знімку нижче. Це може бути поєднання коричневих та рожевих кольорів, як у даному випадку, або будь-яких інших на ваш смак.

Фото: instagram

Тенденцію на різнокольорові нігті варто урізноманітнити ще однією, не менш актуальною – дизайном у техніці перепелине яйце. Таке покриття матиме унікальний візерунок та вирізнятиметься своєю сміливістю.

Фото: instagram

Читайтте на тему: Як виглядають скляні нігті - оригінальний тренд манікюру 2023 року: фото.

Смачні насичені відтінки також можна прикрасити хаотичними лініями по всій довжині. Ця ідея манікюру сподобається жінкам, які люблять експерименти та не бояться виділятися з натовпу.

Фото: instagram

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу