Лайм

Як виглядає класичний манікюр, який ніколи не виходить із моди: фото

З таким нейл-артом ви завжди виглядатимете стильно

Для багатьох дівчат похід у салон краси на зачіску чи манікюр – це спосіб відволіктися від щоденної рутини та депресивних думок, особливо під час війни. І якщо ви вже робили манікюр френч омбре або молочний, цього разу виберіть класику. theLime докладніше розповідає, які кольори та дизайни вважаються класичними.

Який колір вважається класикою? Як правило, це чорний, білий та червоний кольори. Чимало модниць обирають ці відтінки як для повсякденної носки, так і на святкові заходи.

Фото: instagram.com

Але якщо однотонний класичний манікюр здається вам надто нудним, поєднайте в одному дизайні два кольори. Наприклад, покрийте майже всі нігті білим кольором, а великий - червоним. На одному з них можна намалювати невелике червоне серце.

Фото: instagram.com/nail.love.ekb

Також класикою вважається нюд. З нюдових тонів до цієї категорії потрапляє вся палітра сірого та бежевий. Останній підходить для офісних співробітників, манікюр яких повинен відповідати діловому етикету, особливо якщо йдеться про роботу з клієнтами.

Фото: instagram.com/mvg.nails.kh

Взимку однотонний класичний манікюр можна урізноманітнити дрібними шиммерними блискітками або покрити нігті спеціальним лаком з ними.

Фото: instagram.com/vlada_poisonnails

Фото: instagram.com/beauty_shvedova

Читайте також: Топ-6 грубих помилок у домашньому манікюрі, які роблять нігті недоглянутими.

Також можна виділити кінчик або лунку нігтя лаком з блискітками або контрастним кольором. Такий класичний манікюр із родзинкою виглядатиме стильно.

Фото: instagram.com/nick.i_nails

Ще один варіант, як урізноманітнити класику, – зробити на одному нігті стемпінг – тобто перенести малюнок із трафарету за допомогою штампу. У той же час майстер може намалювати щось від руки.

Фото: instagram.com/nyriahmetova_nails

Класичний чорний, червоний та білий кольори гарно виглядатимуть і з матовим покриттям.

Фото: instagram.com/meh_and_bulka

Якщо ви хочете урізноманітнити напівпрозоре покриття, вибирайте хвилястий дизайн. Його можна зробити як однотонним, і різнобарвним.

Фото: instagram.com/oxana_vr

Також безсмертною класикою вважається французький манікюр із напівпрозорим або світло-рожевим кольором основи та білим кінчиком.

Фото: instagram.com/elena__artyukhina_nail

Якщо ви любите експериментувати, зробіть френч із чорним кінчиком та тонкою сріблястою смужкою біля основи нігтя. Виглядатиме дуже стильно і свіжо.

Фото: instagram.com/aleonteva.nail

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору