Лайм

Ідеальні подарунки: які квіти найбільше підходять різним знакам Зодіаку

Експертка пояснила, чому саме они

Кожен знак Зодіаку має свою квітку – рослину, яка найкраще відображає його характер, особливості та прагнення. Професійний астролог Ліза Стардаст розповіла виданню BestLife, які квіти підходять по гороскопу Овнам, Терезам, Близнюкам та іншим астрологічним символам.

Овен: тюльпани

Овен - перший знак у списку Зодіаків, а тюльпани символізують нові починання. За словами астролога, ці квіти розквітають на початку весни, яка припадає на цей астрологічний символ. До того ж, ці рослини великі, ефектні та мають яскравий колір, що чудово відображає горду енергію Овна.

Фото: unsplash.com

Телець: наперстянки

"Наперстянка є ідеальною квіткою для Тельців. Великий букет квітів, які схожі на трубу, буде мотивувати та надихати їх використовувати свої вроджені таланти. Також ці рослини асоціюються з гордістю, інтуїцією, творчістю та вищою енергією", - каже астролог.

Читайте також: Топ-8 оригінальних подарунків на 8 березня, які можна зробити мамі, дружині, бабусі або подрузі.

Близнюки: лаванда

"Лаванда символізує енергетичний баланс вашого безупинно активного способу життя. Це заспокійлива квітка, яка може зняти стрес. Крім того, відомо, що Близнюки люблять робити багато справ одночасно, тому їм, як нікому іншому, потрібно знайти кілька хвилин, щоб розслабитися та перевести дух", - пояснює Стардаст.

Рак: білі троянди

Перебуваючи під владою Місяця та всієї його краси, ці знаки резонують із квітами, які набувають люмінесцентного сяйва та вказують на їхній емоційний інтелект. Білі троянди - символ невинності, душевної чистоти і скромності, тому стануть чудовим подарунком для цього астрологічного символу.

Фото: unsplash.com

Лев: соняшники

"Соняшники, так само як і Леви, привабливі яскраві та енергійні. Обидва також уособлюють щастя, радість, сонячне сяйво, тобто атмосферу", - каже експертка.

Діва: ромашки

"Зовсім не дивно, що квіткою, яка найкраще демонструє вашу земну та надійну енергію, є маленька, але могутня ромашка. Життєрадісна та витривала рослина відображає ваш сонячний погляд на життя. Ромашки та Діви є універсальними та легкими за своїм типом особистості, що робить їх ідеальним космічним та квітковим поєднанням одне для одного", наголошує Стардаст.

Читайте на тему: Маса задоволення для Овнів та корисний день для Близнюків: гороскоп на 7 березня.

Терези: дзвіночки

"Цей астрологічний символ любить квіти, які символізують красу, спокій та безумовну любов. Дзвіночок - це маяк надії та любові, які співвідносяться з прагненням Терезів до, романтики тому вони явно йдуть рука об руку один з одним", - розповідає спеціаліст.

Фото: unsplash.com

Скорпіон: гібіск

"Ця квітка починає цвісти раптово і сяюче засліплює усіх навколо. Пристрасть, сила, трансформація - всі ці слова описують на лише знак зодіаку Скорпіон, але й рослину гібіск завдяки її потужній енергії", - каже астролог.

Стрілець: гвоздики

"Стрілець – знак, який відомий своїм прагненням до пригод та свободи, - наголошує експертка. – Тому йому подобаються гвоздики, оскільки це квітка передає їх сміливість та бажання рухатися вперед у всьому, що вони роблять".

Козеріг: братки (фіалка триколірна)

"Братки є офіційною квіткою цього знаку, тому що вони першими розпускається на початку нового року і використовують всю свою енергію для цвітіння, - пояснює Ліза. – Ці рослини потребують особливої уваги та турботи, щоб повністю розкрити свій потенціал, але яскрава винагорода точно того варта".

Водолій: стреліція (Strelitzia)

Водолій є індивідуалістом, він дуже унікальний, схожий на цю квітку (у народі її називають райський птах). Рослина має різнокольорові пелюстками, і вона єдина своєму роді, яка може відобразити знак зодіаку. Тропічні відтінки стреліції привертають увагу, як і самі Водолії.

Фото: unsplash.com

Риби: водяні лілії

"Багато культур у всьому світі вірять, що водяні лілії - символ просвітлення та Божественної краси, що робить їх ідеальним відображенням Риб, - каже спеціаліст. - Ця квітка є ідеальною для даного духовного знаку, адже може наповнити простір спокоєм та рівновагою".

Найцікавіші історії та новини дня тепер уTelegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Як правильно підготувати ґрунт перед тим, як сіяти кріп, а також яким добривам віддати перевагу, щоб отримати добрий урожай

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати на Великдень салат з картоплею, оселедцем та консервованим горошком за рецептом Ектора Хіменес-Браво