Лайм

Майстерно приховують правду: хто по гороскопу найбільші брехуни

Ці символи можуть використовувати неправду для своїх цілей

Брехня – зрозуміле усім поняття, і якщо для одних знаків Зодіаку воно є неприпустимим, то інші, навпаки, можуть ним грішити. Хто потрапив у список тих, хто любить недоговорити чи вигадати, розповіли астрологи порталу Style Caster.

Скорпіон

Вони є хорошими брехунами, оскільки мають вроджений зв'язок із темною стороною. Цей знак керується планетою Плутон, яка названа на честь Римського Аїда - Бога підземного світу.

Крім того, представники цього символу є емоційними, такими як Рак або Риби, але оскільки це знак водяної стихії, до емоційності додається ще й упертість. Тому коли їм потрібен хтось, хто зможе вислухати та зберегти таємницю, Скорпіон буде дуже ретельно вибирати цю людину.

Фото: pinterest

Читайте також: Здатні підвести: яким знакам Зодіаку не варто довіряти.

Терези

Вони також є гарними брехунами, адже люблять брати участь в конфліктах. Цей знак є кардинальним та повітряним, тому знає, як зробити дружбу та розмови легкими. Вони не люблять приховувати щось чи змушувати інших сумувати.

Терези хочуть залишати всіх у спокої та рівновазі, навіть якщо за це їм доведеться платити власним самопочуттям. Це той знак зодіаку, який буде говорити, що їм байдуже, що ви робите, куди ви йдете, що плануєте, хоча насправді це не так.

Вони знають, що за допомогою маленької невинної брехні можна швидше змінити чиїсь плани та отримати бажане.

Водолій

Цей знак є трохи містиком та диваком, і іноді може здатися, що він не з цієї галактики. В них виходить легко та вміло брехати іншим, оскільки вони є міцними горішками і добре вміють тримати обличчя. Подивившись на представників цього знаку та деякий час поспостерігавши за ними, вам буде складно зрозуміти, коли починає звучати неправда.

Читайте на тему: З ними можна йти в розвідку: три найнадійніші друзі за знаком Зодіаку.

Фото: pinterest

Козеріг

Цей астрологічний символ любить вести справи суто по-діловому, і він зроблять усе для того, щоб переконати себе та інших, що його робота виконуються вчасно та ефективно. Навіть якщо для цього доведеться недоговорити щось.

Як і Терези, Козероги є кардинальними, а також земними. Це ті, хто зберігає холоднокровність у складних ситуаціях, оскільки вони - лідери, і можуть відчувати землю під ногами у ті моменти, коли інші втрачають контроль над собою.

Ця земна натура справляє на оточуючих враження надійності, навіть якщо що при цьому намагатиметься когось обдурити. Брехня для цього знаку є чимось природнім, і іноді вона не здається Козерогам поганою, адже вони можуть не усвідомлювати до кінця, що роблять.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Тримають свої емоції під замком: які знаки Зодіаку найбільш потайливі

Астрологи назвали найбільш потайливі знаки Зодіаку, які не показують свої справжні почуття – Скорпіон, Водолій, Козеріг

Як покращити врожайність полуниці: допоможе підживлення на етапі цвітіння

Яке добриво корисне для полуниці під час цвітіння та утворення плодів - варіанти підживлення для полуниці у травні

Деруни з курячим філе і без борошна: дізнайтесь, як зробити цю просту страву

Як приготувати деруни з курячим філе та часниково-сметанним соусом - рецепт смачних млинців - покрокова інструкція