Лайм

Нігті омбре залишаються великим трендом весни: фото модного манікюру

Візьміть на замітку кілька ідей

Омбре в манікюрі – це техніка, при якій один колір змішується з іншим, світлий відтінок переходить в темний і навпаки. Обравши білий та молочний відтінки для такого дизайну, ви отримаєте безпрограшний варіант, однак існує і багато інших цікавих поєднань. У цьому матеріалі ми розповімо, які кольори для створення такого покриття вважають модними цієї весни.

Омбре і мармуровий манікюр

Такий дизайн виглядатиме оригінально і точно по-весняному. Для його створення майстри роблять перехід з одного кольору в інший на більшості нігтів, тоді як один чи два пальчики виділяють покриттям у техніці мармуру – хаотичними лініями, які можуть нагадувати справжній мармур.

Фото: instagram

Трендові кольори: лавандовий та фіолетовий

Ці відтінки є хітами весни та літа 2023 року. Доповнити їх можна блідо-рожевим, як показано на першому фото, чи темно-молочним, як це продемонстровано на другому знімку.

Фото: instagram

Фото: instagram

Читайте також: Як виглядає манікюр з ромашками – великий тренд весни 2023 року: фото.

Френч омбре

Це класика, яка вже кілька сезонів поспіль не поступається в популярності іншим, більш свіжим дизайнам. Таке покритят можна впізнати за основними кольорами – білим та нюдовим, які плавно переходять один в інший.

Фото: instagram

Фото: instagram

Омбре з ефектом металік

Даний варіант сподобається тим, хто любить яскраві акценти в манікюрі. Виділивши частину нігтя цією насиченою деталлю, вам вдасться швидко цього досягти – отримати цікаве ненудне покриття.

Фото: instagram

Омбре і манікюр "перепелине яйце"

Ще один дизайн, який відрізняється своєю унікальністю. Для його створення майстри виконують не лише техніку омбре, але й додають зверху хаотичні чорні цятки, які нагадують справжнє перепелине яйце.

Фото: instagram

Фото: instagram

Омбре з ромашками

Така комбінація кольорів та дизайну буде до смаку тим, хто любить ніжність та пастельні відтінки. До того ж, молочний та блідо-жовтий – тони, які дуже точно передають настрій легкої весняної пори.

Фото: instagram

Читайте на тему: Експерти назвали 8 найкращих кольорів нігтів, які стали трендами весни 2023 року.

Чорний градієнт

Якщо ж ромашки чи пастельні кольори не для вас і вам хочеться темних тонів, зверніть увагу на наступний дизайн. Натуральний рожевий у поєднанні з чорним матимуть максимально ефектний вигляд.

Фото: instagram

Омбре з блискітками

Коли хочеться додати відчуття свята, обирайте варіант манікюру, який показаний на фото нижче. Комбінація основних кольорів може бути найрізноманітнішою.

Фото: instagram

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Потрібна інша упаковка: які продукти в жодному разі не можна зберігати у пакетах

Які овочі, фрукти, зелень та інші продукти не слід відправляти на зберігання в поліетиленових пакетах, а також що використовувати для цього

Що приготувати зі шпинату: рецепт поживного салату, який смакує з хрусткими тостами

Як у домашніх умовах приготувати салат зі шпинатом, свіжим огірком та вареними яйцями, який можна подати на тостовому хлібі на сніданок

Їм завжди не щастить: які знаки Зодіаку притягують до себе невдачі і проблеми

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які притягують невдачі - Овен, Скорпіон, Козеріг, Риби, Стрілець