Лайм

Як виглядає манікюр з ромашками – великий тренд весни 2023 року: фото

Поекспериментуйте на дозвіллі з нейл-артом

Весна у багатьох асоціюється з відродженням, зміною іміджу та експериментами з красою та стилем. І якщо ви вже робили весняний манікюр, як у популярної співачки Наді Дорофєєвої, спробуйте втілити ще одну сміливу ідею – манікюр із ромашками. theLime зробив для вас добірку з оригінальними варіантами цього дизайну.

Як відомо, ромашки символізують чистоту, невинність, любов, вірність, милу простоту та ніжність. Тому, якщо ви не знаєте, як підкреслити свою жіночність, вибирайте класичний французький манікюр з білим кінчиком, а доповнити дизайн можна ніжними малюнками ромашок на одному або двох нігтях.

Фото: instagram.com/thehotblend

Якщо ви любите нестандартні ідеї, вибирайте френч із синім кінчиком, а кілька нігтів прикрасьте зображеннями ромашок. Такий дизайн буде стильно виглядати як на коротких, так і довгих нігтях.

Фото: instagram.com/nailsbyharriet_

Весна у багатьох асоціюється з відтінками зеленого, тому ви можете вибрати цей колір як основний для манікюру, а один або два нігті залишити напівпрозорими. На них можна нанести візерунки і малюнки у вигляді ромашок.

Фото: instagram.com/paznokcie_malami

Читайте також: Який манікюр найкраще виглядає на коротких нігтях: 8 модних ідей.

Якщо ви володарка довгих нігтів мигдалеподібної форми, зробіть ніжний манікюр, покривши нігті бежевим або рожевим напівпрозорим гель-лаком. Урізноманітнити їх можна малюнками милих бджіл та ромашками.

Фото: instagram.com/haileypaintsnails

Щоб виділятися з натовпу, прикрасьте кожен ніготь іншим кольором і ромашкою в тон або контрастного кольору. Вийде сміливий весняний дизайн.

Фото: instagram.com/lucys.geminails

Фото: instagram.com/kananails_van

Читайте також: Експерти назвали 8 найкращих кольорів нігтів, які стали трендами весни 2023 року.

На коротких нігтях з однотонним напівпрозорим покриттям гарно виглядатимуть невеликі ромашки. Вони можуть бути незвичного кольору або різного розміру.

Фото: instagram.com/fix.her.crown101

Фото: instagram.com/nikkisstation

Фото: instagram.com/asamimakes

Фото: instagram.com/nailzonemg

А якщо ви любите нестандартні ідеї, вибирайте для манікюру пастельні відтінки, наприклад ніжно-жовтий. А на одному або двох нігтях зробіть весняний дизайн із малюнками квітів.

Фото: instagram.com/mjnailstylist

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору