Лайм

Завжди придираються: знаки Зодіаку, які звинувачують партнерів у своїх життєвих негараздах

Це може сильно зіпсувати стосунки

Не існує двох людей з ідентичними характерами, але астрологія вірить, що знак Зодіаку впливає на поведінку та темперамент. Раніше ми розповідали, хто по гороскопу найбільший егоїст, а тепер видання Pinkvilla перерахувало знаки Зодіаку, які схильні звинувачувати свою пару в життєвих проблемах.

Овен

Часом Овну важко по-справжньому любити свого партнера, тому що він не навчився повністю приймати та любити самого себе. Це одна з причин, чому вони чіпляються до чоловіків та дружин, звинувачують їх навіть у дрібницях. Якщо Овни не змінять свій підхід до стосунків, це може зруйнувати навіть найміцніший шлюб.

Фото: pexels.com

Телець

Тільці зазвичай дуже чесні люди, але їм буває важко прийняти невдачу. Щоб почуватися менш винними, представники цього знаку можуть довго заперечувати проблему. Коли Телець покладає провину на свого партнера, це свого роду емоційна маніпуляція, яка показує, що він буквально загнаний у кут.

Читайте також: Їх слова можуть поранити: астрологи розповіли, хто по гороскопу найбільший грубіян.

Водолій

Деякі Водолії є нарцисами, тому схильні звинувачувати оточуючих замість визнання своєї відповідальності за невдачу. У таких випадках їхня пара стає зручною мішенню, тому що він або вона просто опинилися поруч.

Стрілець

Стрільці – непосидючі натури, яким може бути некомфортно у стабільному тихому шлюбі. Не знайшовши реалізації у житті, вони схильні звинувачувати подружжя у кожній маленькій невдачі. Не маючи сміливості розірвати нещасливі стосунки, вони дуже часто чіплятимуться до партнера, перетворюючи шлюб на справжнє пекло.

Новини партнерів

Читайте також

Як висаджувати розсаду цибулі на грядку: поради досвідченого дачника

Як правильно підготувати розсаду цибулі до пересадки у відкритий ґрунт, як потрібно підрізати коріння, а також чим удобрювати  

Готуємо поживний салат з молодої капусти зі смачною заправкою: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати корисний салат із молодої капусти, огірки, зелені та авокадо, щоб урізноманітнити меню своєї родини  

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги