Лайм

Які фасони жіночих штанів вважають модними цієї весни: тренди 2023 року

Стильні ідеї образів на будь-який смак

У сучасному світі дівчата обирають штани не тільки для ділових виходів, а й носять у повсякденному житті. Модні штани 2023 року представлені в різних стилях і фасонах, тому кожна модниця зможе підібрати ідеальний варіант для себе. Дизайнери продемонстрували у весняному сезоні модні варіації кльош, палаццо, карго, які виконані з різних тканин та фактур.

Штани палаццо

Палаццо – це фасон широких штанів, який був одним із головних трендів минулого сезону. Тому, якщо така модель є у вашому гардеробі, то вам буде приємно дізнатися, що штани палаццо – у списку актуальних фасонів. Якщо тільки задумалися про придбання новинки, то придивіться до більш екстремального силуету - у 2023 році чим ширше штанини, тим модніше.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Штани карго

У списку трендових моделей 2023 року – штани карго. Це зручні вільного крою штани з об'ємними накладними кишенями, іноді з резинкою внизу. Трохи агресивний крій цієї моделі виглядає на жіночій фігурі ефектно та мега стильно.

Читайте також: 6 предметів весняного гардеробу, які мають бути у кожної модниці: фото.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Штани кльош

Навесні 2023 року у тренди повернувся кльош, який був модним символом 60-70-х років. Тому не ігноруйте цю модель у створенні модних луків. Обирайте крій штанів, який вам до вподоби: кльош від коліна або від стегна, і носіть їх з підборами або кросівками.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Якщо набридли джинси: який вигляд мають наймодніші штани сезону

Які фасони жіночих штанів приглянути на весняний сезон, а також з чим їх поєднувати, щоб виглядати стильно та виділятися з натовпу 

Не кришиться і чудово фіксує декор: рецепт желатинової глазурі для пасок

Як приготувати глазур для пасок з желатином, яка не кришиться при розрізанні - простий рецепт

В які дні Страсного тижня можна пекти паски: церковні та народні традиції

У які Страсного тижня можна займатися випіканням пасок та іншими приготуваннями до свята, а в який день категорично не можна