Лайм

Топ-7 фасонів жіночих штанів, які будуть в моді у 2023 році: фото

До яких моделей придивитися у наступному сезоні

Дівчатам, які стежать за модою, важливо знати, які тренди будуть актуальними у 2023 році. Раніше ми розглядали головні тенденції у взутті, а тепер розповімо, до яких фасонів штанів варто придивитися у новому модному сезоні.

Штани зі складками

Популярні у 80-х звужені штани зі складками вільного крою повернутися в моду і знову стануть улюбленою річчю модниць. Ця трендова модель представлена фасонами з високою талією та низькою посадкою. Щодо колірних рішень, то дизайнери представили варіанти штанів у базових тонах.

Фото: instagram.com/annaaborisovna

Фото: Tibi

Фото: Free People

Оригінальні джогери

Для тих, для кого зручність понад усе, рекомендуємо придивитися до джогерів. У 2023 році актуальними будуть моделі у строгому стилі - прямого крою з лампасами з боків та зі стрілками.

Фото: Marks & Spencer

Фото: Reiss

Читайте також: Топ-5 теплих трендів, які будуть модними та доречними цієї зими.

Широкі штани

Широкі штани, які були одним із головних трендів минулого сезону, нікуди не подінуться і у 2023 році. Тому, якщо така модель є у вашому гардеробі, то вам буде приємно дізнатися, що штани з широкими штанинами – у списку актуальних фасонів. Єдине, силует стане ще екстремальнішим.

Фото: instagram.com/greceghanem

Фото: COS

Тонка смужка

Мода 2023 року повернула в наші гардероби тонку смужку. Цей популярний раніше принт простежується у багатьох модних колекціях. Хітом сезону стануть штани в смужку, вони підійдуть для всіх типів фігури.

Фото: River Island

Фото: Reformation

Штани карго

Штани карго – одна з трендових моделей 2023 року. Зручні вільні штани з об'ємними накладними кишенями, іноді з резинкою внизу, які були на вершині популярності кілька сезонів тому, знову будуть затребувані та актуальні. Трохи агресивний крій цієї моделі виглядає на жіночій фігурі ефектно і стильно.

Фото: instagram.com/abimarvel

Фото: Arket

Фото: Frankie Shop

Читайте також: Який одяг буде у тренді взимку 2023 року: топ-12 модних прогнозів.

Яскраві принти

Штани з принтами знову будуть затребуваною моделлю. Сміливі забарвлення стали ключовими у незліченних дизайнерських колекціях 2023 року. Від квіткових до зміїних – жоден принт не заборонено.

Фото: Jigsaw

Фото: Massimo Dutti

Фото: Zara

Штани на кулісці

Модель із зав'язками внизу – близький родич штанів карго. Цей фасон виглядає дуже ефектно в парі з босоніжками на підборах, але і з кросівками вони виглядатимуть стильно, якщо потрібно зібрати більш спортивний образ.

Фото: instagram.com/venswifestyle

Фото: Dion Lee

Фото: Caravana

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня