Лайм

Штани довжиною до щиколотки стали трендом весни-2023: як виглядає модний фасон

Поекспериментуйте з образами

Напередодні весняного сезону багато модниць зайнялися оновленням та підбором стильних луків. І якщо ви вже приглянули трендову модель широких штанів, радимо урізноманітнити гардероб укороченими брюками довжиною до щиколотки. theLime вирішив зробити добірку з модними фасонами, а також розповісти, з чим їх носити.

Штани довжиною до щиколотки або, як їх ще називають 7/8, були на піку популярності у 50-х роках минулого століття, а зараз ця модель знову повертається у тренди. Довжина 7/8 означає, що штанина брюк закінчується ще до кісточки (щиколотки), і це ідеальний варіант для теплої пори року.

Для повсякденного луку можна приглянути укорочені штани зі шкіри або екошкіри. Надягайте їх із довгим светром-тунікою, а доповнять образ замшеві мюлі з гострим носком та містка сумка-шопер.

Фото: net-a-porter.com

Для офісних луків підійдуть штани довжиною до щиколотки прямого крою зі стрілками. Поєднувати їх можна з білими блузами та жакетами, а також замшевими або атласними ботильйонами на тоненьких підборах.

Читайте також: Топ-7 фасонів штанів, які будуть у моді у 2023 році.

Фото: 2.hm.com

Якщо ж у вас в офісі немає строгого дрес-коду, можна підібрати штани 7/8 синього відтінку і скомбінувати їх із лонгслів-тільником, а зверху накинути жакет або кардиган. Доповнять образ білі кросівки чи кеди на масивній підошві.

Фото: marksandspencer.com

Читайте також: Катя Осадча показала модні вкорочені штани, які стали трендом 2023 року.

Якщо ви любите монохромні луки, вибирайте сірі штани довжиною до щиколотки з високою лінією талії. Доповніть їх футболкою або водолазкою чорного кольору та шкіряним жакетом вільного крою.

Фото: warehousefashion.com

Весна – час експериментів! Підберіть незвичне поєднання кольорів: надягайте штани до щиколотки гірчичного відтінку, а під них білу футболку і вкорочений кардиган на гудзиках синього кольору. Доповніть образ класичними лоферами із пряжкою.

Фото: boden.co.uk

Щоб створити жіночний лук, надягайте білі або молочні штани 7/8, блузу, піджак та елегантні туфлі-човники на високих підборах.

Фото: reiss.com

Читайте також: Вийшли з моди: які фасони джинсів вважають антитрендами весни-2023.

Також можна урізноманітнити гардероб штанами зі шкіри або штучної шкіри. Пригляньте модель шоколадного, оливкового або коричневого відтінку. Носити їх можна з топами або блузами, кардиганами, куртками-косухами або з тренчем, а доповнять образ балетки та стильна сумка незвичної форми.

Фото: net-a-porter.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору