Лайм

Жити не можуть без сварок: хто по гороскопу найбільший скандаліст

Дізнайтеся, чи є ви серед них

Конфлікти – це те явище, яке час від часу з'являється у житті кожної людини. І якщо в одних ці суперечки закінчуються доволі спокійно та швидко, то інші готові до кінця відстоювати свою позицію. Виявляється, не останнє значення тут має астрологія, адже для певних знаків Зодіаку скандал – звична та добре знайома річ. Астролог порталу BestLife Раян Марквардт розповів, представники яких символів жити не можуть без конфліктів.

Фото: pexels.com

Стрілець

Цей символ уособлює мудрість, однак іноді його безмежна енергія може вийти за рамки контролю. Не дивлячись на те, що Стрілець - мінливий знак, який опирається на власні передчуття та досвід, він твердо вірить у те, що саме його точка зору є правильною. Навіть якщо ви володієте фактами та можете довести йому протилежне, для представника цього знаку ваші докази не матимуть особливого значення. Він всеодно продовжуватиме стояти на своєму.

Читайте також: Вони незрівнянні: фатальні жінки по гороскопу, перед якими не встоїть жоден чоловік.

Водолій

"Це повітряний знак, який може вчепитися за певні думки та переконання міцною хваткою, - пояснює Марквардт. - Представники цього знаку мають великий досвід у спілкуванні, і під час суперечки вони можуть вразити вас своєю дотепністю, гумором та інтелектом. З Водоліями не надто весело вступати в суперечку, оскільки вони на 100% будуть готові вам довести свою думку, і у разі відсутності доказів з вашої сторони, ви опинитесь у програшній ситуації. Проявіть емпатію до цього символу - це єдиний спосіб залишитися із ним на рівних у суперечці".

Фото: pexels.com

Овен

Це надзвичайно пристрасний знак у сварці, який погано переносить свій програш. Він підкорюється Марсу - планеті війни. Овен зробить усе для того, аби у вас виникло відчуття, що ви ходите по битому склу - навіть у випадку, коли правда на вашому боці.

Астролог радить зберігати максимальну обережність під час суперечки з людьми цього знаку, оскільки ніколи не знаєш, чого від них очікувати.

В них достатньо сили та енергії, щоб стримати вашу атаку. Єдиний для вас спосіб не програти в суперечці – сильний захист.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Підтримують зміни та інновації: астрологи назвали найсучасніші знаки Зодіаку

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які люблять сучасні технології та зміни - у списку опинилися Водолії, Близнюки, Терези, Стрільці

Що має бути на святковому столі на Великдень, а що ставити не можна: список страв і напоїв

Які страви обов'язково мають бути на святковому столі на Великдень, а які страви та напої не варто на нього ставити і чому  

Якщо не встигли спекти паску: найпростіший рецепт крафіна, який можна приготувати до свята

Як у домашніх умовах приготувати незвичайну паску-крафін на дріжджовому тісті, щоб здивувати гостей та побалувати близьких на Великдень