RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Спалахають як сірник: п'ять імен чоловіків, яких краще не злити

Астрологи визначили, які чоловічі імена наділяють своїх власників надійністю й вірністю, а зараз назвали кілька імен, що перетворюють чоловіків у непередбачуваних агресорів.

Про це астрологи розповіли "Апострофу".

Геннадій

Читайте також: Здатні всіх помирити: 4 знаки Зодіаку, які вміють вирішувати конфлікти

Геннадії не вміють контролювати емоції, тому про їхній вибуховий характер знають усі навколо. Такі чоловіки постійно сваряться, зляться й конфліктують.

Ігор

Ігор стає непередбачуваним у гніві. Коли емоції беруть над ним гору, то всім навколо варто остерігатися цього чоловіка, який може вчинити будь-які дурощі, сказати грубі слова чи ще якось образити зовсім невинних людей.

Марат

Марат може видаватися привітним і товариським, проте це лише одна сторона його характеру. За добродушністю насправді приховується тиран, який у гніві не здатний контролювати ні слова, ні дії.

Олександр

Олександр час від часу проявляє свою жорстокість і безкомпромісність, особливо в тих питаннях, які його дратують. Цей чоловік з легкістю підвищує голос і доводить свою правоту дикунськими методами.

Пилип

Самовпевненість і самозакоханість Пилипів не знає меж, тому вони в будь-якій ситуації намагаються забрати собі всі лаври, а якщо це не виходить зробити, то вони легко розпочнуть лютий скандал.

Раніше "Апостроф" повідомляв про три чоловічі імені, власники яких справжні скнари.